Biletu-zilei.com te pune la curent cu cele mai bune case de pariuri online

Publicat pe 29.11.2016 la 15:15 Actualizat pe 29.11.2016 la 15:56

Daca nu ai un scop in momentul on care faci pariuri online la diverse case de pariuri, poti pierde controlul asupra situatiei.

În domeniul pariurilor sportive, ca în orice domeniu din viață, este important să cauți un scop. Dacă nu ai un scop în momentul în care faci pariuri online la diverse case de pariuri, poți pierde controlul asupra situației.

Este posibil să începi să pariezi tot timpul, apoi vei crește pariurile pentru a compensa piederile, dintr-odată vei face pariuri impulsive, iar totul va fi în final foarte neplăcut. Așa că, gândește-te câteva minute la următoarele aspecte:

Profil de risc

Nu îți poate spune nimeni cum să pariezi și unde să pariezi. Site-urile web precum este și Biletu-zilei.com, îți oferă sfaturi, îți explică strategii și îți oferă informații despre cele mai bune case de pariuri online. De asemenea, aici găsești topul caselor de pariuri online.

Dintre casele de pariuri prezentate, se poate alege cea mai bună casa de pariuri. Decizia îți aparține. Nu există o știință exactă despre cum să pariezi, pentru a câștiga bani. Totul depinde (printre altele) de propriul profil de risc. Prin urmare, ți se va putea da un răspuns când știi cât de dispus ești să-ți asumi riscuri.

Un parior care vrea să facă mulți bani în scurt timp pariază într-un mod riscant (pariază pe echipele care nu sunt favorite, des cu câștiguri foarte ridicate). Opusul acestuia este pariorul care se conformează cu a scoate 5-10% de pe urma pariurilor făcute. El are un profil de risc destul de jos, și pariază pe echipele favorite cu cote mai mici și câștiguri, de asemenea, foarte scăzute.


Termen lung/termen scurt

Aceasta este una dintre deciziile cele mai importante care trebuie luate. Pariezi pe termen lung sau scurt? Dacă o faci pe termen lung, probabil vei avea intenția să petreci mai mult timp citind și studiind echipe și strategii. Acest lucru va avea influența asupra tipurilor de pariuri online pe care le faci.

În cazul în care pariezi pe termen lung, rezultatul fiecărei runde de pariuri nu va fi atât de important, comparativ cu rezultatul pe termen lung. Dacă pariezi pe termen scurt vei vrea să câștigi bani imediat.

Un parior pe termen scurt obișnuiește să parieze mai mult pe echipele care nu sunt favorite, care au o posibilitate relativ scăzută de câștig. Astfel, nu trebuie să câștigi de fiecare dată, dar când o faci, câștigi mulți bani, deoarece cotele celor care nu sunt favorite sunt ridicate.

Întrebarea este: Ai suficientă răbdare pentru a aștepta să câștige echipele cel mai puțin favorite? Îți vei pierde răbdarea și vei începe să-ți schimbi strategia?
În mod normal persoanele care pariază pe termen scurt pierd toți banii, deoarece nu au răbdare să învețe să parieze bine.

Mod de operare

Unor persoane le place să parieze pur și simplu datorită emoției din timpul meciurilor de fotbal sau evenimentelor sportive televizate. Este foarte bine. Nu îi interesează dacă câștigă sau pierd; pariază pentru a se distra. Aceste persoane nu pariază în fiecare zi și au o relație foarte relaxată cu pariurile sportive; nu este vorba de câștig, ci de emoția simțită în timpul meciurilor.

Ce se întâmplă când un parior care pariază pentru a se distra, câștigă? Dintr-odată va începe să urce pariurile deoarece va gândi că a avut noroc sau este pregătit. Acum va paria mai des ca înainte. Și, dintr-odată, toți banii săi vor dispărea.

Disciplină

Când câștigi, nu te simți invincibil și nu începe să mărești pariurile imediat. Procedează la fel ca la început și reține că, deși se poate câștiga ușor, a pierde ce ai câștigat este și mai ușor. Bineînțeles, ar trebui să profiți de oportunitățile tale când ai noroc, dar gândește-te că este foarte ușor să pierzi controlul. Când pierzi, nu fii tentat să faci ceva irațional (să ridici pariurile în mod radical, să schimbi strategia, să pariezi pe mai multe meciuri, etc).

Dacă strategia ta a funcționat înainte, va mai funcționa; este o chestiune de disciplină și răbdare. Uneori poți avea o pasă proastă, iar atunci trebuie să fii disciplinat.
Poate ar trebui să stai câteva săptămâni departe de pariuri, să faci altceva și să te întorci mai târziu.

Timp

Ai timp suficient pentru a aduna informații despre echipe și să faci o analiză profundă a echipelor pe care vrei să pariezi? Sau pur și simplu pariezi din când în când datorită emoției, adrenalinei? Analizează cât timp ești dispus să dedici acestui hobby și acționează în consecință. Casele de pariuri sunt companii profesioniste enorme. Ca să faci pariuri de valoare durează, mai ales la început.

Bani

Câți bani ai disponibili? Câți îți permiți să pierzi? Controlarea și stabilirea bugetului este o parte esențială, pentru a te transforma într-un parior de succes. Reține: nu paria cu bani împrumutați.

Fixează-ți un obiectiv și ia beneficiile când l-ai atins; apoi, începe din nou. De exemplu: dacă începi cu 100 €, stabilește-ți un obiectiv de 500€, cere să ți se dea 400€, și continuă să pariezi cu cei 100€ inițiali. Astfel, te vei bucura de roadele muncii tale sub formă de bani reali. Și nu uita să profiți de bonusurile la pariuri online. Există foarte multe bonusuri la case de pariuri online.

Interes natural

Îți place fotbalul cu adevărat sau pariezi pentru un posibil beneficiu? Dacă te bucuri de fotbal, îți va fi mult mai ușor să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în campionate, chiar să ai un ușor avantaj asupra caselor de pariuri.

Dacă simți că acest lucru te plictisește și nu te mai distrezi, trebuie să te retragi. Nu paria de dragul de a paria. Când motivația dispare, este foarte probabil să-ți pierzi răbdarea și interesul, iar cu ele, în final, și banii.

În articolul

Biletu-zilei.com te pune la curent cu cele mai bune case de pariuri online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x