BLACK FRIDAY 2015. Cinci ponturi pentru femeile inteligente care vor să se descurce în jungla reducerilor

Publicat pe 18.11.2015 la 15:06 Actualizat pe 19.11.2015 la 16:16

Black Friday a doborât recorduri după recorduri în 2014. Site-uri blocate de numărul prea mare de vizitatori, vânzări de peste 300 de milioane de lei, sute de mii de produse vândute și peste 5 milioane de români care au scos bani din buzunar în campaniile legate de „vinerea neagră”.

Black Friday a doborât recorduri după recorduri în 2014. Site-uri blocate de numărul prea mare de vizitatori, vânzări de peste 300 de milioane de lei, sute de mii de produse vândute și peste 5 milioane de români care au scos bani din buzunar în campaniile legate de „vinerea neagră”.

Black Friday 2015 se anunță și mai tumultuos în privința reducerilor și a numărului de cumpărători. Prin urmare, fiecare persoană care dorește să facă economii importante și să profite de ofertele uimitor de atractive trebuie să țină cont de câteva ponturi legate de produsele pe care le-ar putea cumpăra la prețuri derizorii.

1. Echipamente si accesorii pentru manichiură

La
nailshop.ro, Black Friday începe joi seară, cu puțin înainte de miezul nopții. Spre exemplu, prețul pilei electrice Marathon va fi redus cu 25%, iar procentul va fi similar și în cazul celui mai complex kit pentru unghii, dedicat avansaților. Însă teaserele au început de mult timp pe site-ul celor de la Nail Shop, iar vinerea reducerilor este din ce în ce mai aproape.

2. Haine pentru femei

Femeile care doresc să cumpere haine mai ieftine vor vizita, cu siguranță, site-ul
yokko.ro, unde toate prețurile vor fi reduse cu 20%, timp de două weekend-uri: 20-22 noiembrie și 27-29 noiembrie. Prin reducerea de preț aplicată tuturor obiectelor vestimentare și accesoriilor comercializate, clienții nu vor mai fi constrânși să aleagă doar anumite produse, ci vor beneficia de prețuri mai mici, indiferent de preferințele lor.

3. Ceasuri și bijuterii

Pe
watchshop.ro, prețurile produselor vor fi cu până la 80% mai mici, iar brandurile Tissot, Casio, Festina, Swatch, Seiko, Citizen, Orient, Swiss Military și Sekonda le vor face cu ochiul potențialilor cumpărători. Campania de Black Friday va începe pe 20 noiembrie și va dura până pe 22 noiembrie. În plus, cei de la WatchShop susțin că 90% dintre produsele comandate se vor afla în stocul propriu și vor fi expediate spre clienți vineri și sâmbătă.

4. Încălțăminte, poșete și accesorii

Toate prețurile produselor de pe
otter.ro vor fi reduse de Black Friday cu până la 50%, iar brandurile care vor face furori sunt Clarks, Geox, Epica, Otter sunt Converse. Campania pentru vinerea reducerilor va fi integrată atât online, cât și offline, în toate magazinele Otter, iar reducerile încep, deja, de miercuri seară pentru toți clienții care dețin un card de fidelitate. Campania de Black Friday se va desfășura în perioada 20-22 noiembrie, iar transportul produselor comandate online va fi gratuit.

5. Haine pentru copii

Pentru deținătorii cupoanelor de discount Black Friday, orice produs va fi cu 20% mai ieftin pe
liloo.ro, pe baza cuponului de discount B%ackFR. Produsele se adresează viitoarelor și proaspetelor mămici, care vor să cumpere haine și accesorii pentru bebeluși și pe care le vor găsi la vânzare într-o gamă foarte largă, având la dispoziție o mare paletă de opțiuni. Campania reducerilor va dura 24 de ore, chiar în ziua de Black Friday, însă pe site vor apărea informații actualizate despre campanie.

6. Mobilă

De Black Friday, canapelele, colțarele, paturile tapițate, bibliotecile, dormitoarele, grupurile de colț pentru bucătărie, mesele pentru bucătărie și măsuțele de cafea pentru sufragerie vor fi reduse la
elvila.ro cu până la 30%. Campania va începe vineri, 20 noiembrie, va dura până la data de 30 noiembrie și va fi caracterizată printr-o mare varietate de produse, de materiale și de culori aflate sub emblema brandurilor Elvila și RELAXA.

Foto: pixabay.com

În articolul

BLACK FRIDAY 2015. Cinci ponturi pentru femeile inteligente care vor să se descurce în jungla reducerilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x