Brenciu, în concert alături de Prințesa de Aur. Loredana Anghelache a dat lovitura!

Publicat pe 06.12.2016 la 13:14 Actualizat pe 06.12.2016 la 13:24

Finaliștii Galelor LIVE „X Factor” au urcat pe scenă, în concerte, alături de mentorii lor.

Finaliștii Galelor LIVE „X Factor” au urcat pe scenă, în concerte, alături de mentorii lor. Din sute de concurenți sosiți la audiții, numai 8 au ajuns în Galele LIVE „X Factor”, care încep la Antena 1 vinerea aceasta, de la 20.30. Iar intrarea în această etapă a show-ului înseamnă pentru ei o schimbare majoră și o imensă oportunitate pentru carierele muzicale la care visează. Nu numai că lucrează alături de unii dintre cei mai mari și de succes artiști de la noi, dar au ocazia să și cânte cu ei sau să îi însoțească în concerte.

Așa se face că Loredana Anghelache, cea care cânta manele sub numele ”Prințesa de Aur”, a avut deja ocazia să cânte alături de Horia Brenciu pe scena Sălii Palatului, în cadrul concertului pe care acesta l-a susținut la București, în noiembrie. Emoțiile au fost mari pentru Loredana, dar bucuria de a fi pe scenă cu mentorul său pe măsură.

Și misteriosul jurat de la Carla’s Dreams are planuri cu cele două fete din grupa sa, Izabela și Olga, care l-au însoțit deja în backstage în concertele trupei și pentru care se gândește la următorii pași. Fetele sunt înconjurate de un adevărat staff care se ocupă de ele, la indicațiile mentorului lor.

Delia a susținut, aseară, un super concert la Sala Palatului, iar cei doi concurenți din grupa sa, Raul și Emilian, și-au susținut diva în culise, acolo unde au putut observa toată desfășurarea de forțe din spatele unui astfel de eveniment. Iar week-endul acesta vine rândul lui Ștefan Bănică să continue tradiția în deja celebrele sale concerte de Crăciun, în care își vor face loc și grupurile pe care le coordonează la „X Factor”.

Vinerea aceasta, pe 9 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează prima Gală LIVE „X Factor”. Horia Brenciu intră în concurs cu Marcel Roşca şi Loredana Anghelache, Delia cu Raul Eregep şi Emilian Nechifor, Carla’s Dreams cu Izabela Siminon şi Olga Verbițchi, iar Ştefan Bănică cu Oscar şi Miruna (Apollo) şi 3 O’Clock. În plus, lor li se va alătura în Gale şi cel de-al nouălea concurent, cel care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor în aplicaţia X Factor, iar numele lui va fi dezvăluit în ediția de vinerea acaeasta.

În articolul

Brenciu, în concert alături de Prințesa de Aur. Loredana Anghelache a dat lovitura!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x