Bulzul Baciului

Publicat pe 11.05.2012 la 18:03

Ingrediente:

200 g afumătură de porc
1 kg de mălai
300 brânză de burduf
ulei
sare
untură


Mod de preparare:

Se pune apa la fiert pentru mămăligă.
Se taie carnea cubuleţe şi se pune la prăjit în untură de porc.
După ce s-a făcut o mămăligă potrivita, se pune ulei la încins şi se tapetează fundul tigăii cu un strat de mămăliguţă.
Deasupra mămăligii se pune brânză din belşug, iar deasupra carnea afumată.
Se lasă puţin până îşi întrepătrund aromele carnea cu brânza, apoi deasupra se mai aşează un strat de mămăliguţă.
Se lasă 5-10 minute la rumenit, apoi se întoarce pe o farfurie şi se pune la prăjit pe partea cealaltă pentru încă 5 -10 minute.

În articolul

Bulzul Baciului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2024. Berbecii sunt atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rezultate parţiale alegeri prezidenţiale. Elena Lasconi a trecut în faţa lui Marcel Ciolacu, care a căzut pe locul 3. Georgescu, pe primul loc
a1.ro
De ce Carmen Iohannis nu a votat alături de soțul său, Klaus Iohannis, la prezidențiale. Unde a fost Prima doamnă
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de covrigi de casă. Pașii pe care să-i urmezi ca să iasă mai buni ca la patiserie
Catine
Prăjitură cu dovleac și griș. Desert simplu și ușor de preparat
useit.ro
Cel mai sănătos fruct din lume. Are un scor nutrițional de 96 din 100
as.ro
Soţia kosovarului Vedat Muriqi arată fabulos! Edibe este femeia care îl calmează după gesturile golăneşti de pe terenurile de fotbal
MediCOOL
5 simptome ale cancerului de colon și cum să-ți reduci riscurile
Spynews
Cine este Călin Georgescu, candidat independent la Alegerile Prezidențiale 2024. Toate informațiile despre cariera și familia lui
DeParinti
Cel mai bun mic dejun pentru copiii care merg la școală. Nutriționiștii recomandă aceste alimente pentru cei mici
MediCOOL
Ce este cafeaua decofeinizată. Care sunt caracteristicile acestei băuturi
HelloTaste
Spaghetti alla Nerano sau paste cremoase cu dovlecei. Rețetă pe cât de ușoară, pe atât de apetisantă
x