Care sunt diferentele dintre un fiset si un dulap metalic?

Publicat pe 31.01.2019 la 10:24 Actualizat pe 31.01.2019 la 10:28

Desi se aseamana foarte mult, poti opta fie pentru un dulap metalic, fie pentru un fiset, in functie de preferintele sau nevoile afacerii tale.

Fisetul si dulapul metalic sunt piese de mobilier de birou intalnite cu precadere in aceleasi medii de activitate, potrivindu-se in situatii specifice. Astfel, cu toate ca sunt esentiale pentru organizarea si sustinerea activitatilor din companii, agentii sau institutii, ele joaca roluri diferite, precum vom vedea in articolul de mai jos. Desi se aseamana foarte mult, poti opta fie pentru un dulap metalic, fie pentru un fiset, in functie de preferintele sau nevoile afacerii tale.

Astfel, iata care sunt situatiile potrivite fiecarei piese de mobilier in parte:

Fisetul metalic - Se recomanda pentru a depozita si arhiva diverse documente importante din cadrul firmei sau companiei. Fata de un dulap metalic, fisetul poate beneficia de o compartimentare specifica, ce corespunde dimensiunilor unui biblioraft. Dintre tipurile de fisete metalice, cele mai des intalnite sunt cele cu 2, 3 sau 4 rafturi, sau cu seif sau caseta. De asemenea, fisetele metalice, la fel ca dulapurile, pot avea dotari suplimentare. Astfel, daca alegi sa comanzi acest tip de mobilier de pe site-ul Viamond.ro, beneficiezi de personalizarea comenzii, avand astfel libertatea de a opta pentru fisete metalice cu polite suplimentare, sau cu sisteme de securizare extra. Din acest motiv, poti eficientiza toate procesele din cadrul companiei, aceasta beneficiind major de pe urma unei activitati bine organizate si arhivate.

Dulap metalic - Acest tip de mobilier se preteaza indeosebi pentru depozitarea si pastrarea in siguranta a echipamentelor de lucru, a instrumentelor, aparatelor si a sculelor. Cu toate acestea, un dulap metalic este potrivit si pentru organizarea dosarelor, documentelor sau actelor de mare importanta, la fel ca si in cazul unui fiset. Iata care sunt si alte intrebuintari pentru un dulap metalic:

Astfel, in concluzie, totul depinde mai degraba de preferintele si nevoile companiei tale, ambele piese de mobilier gasindu-si cu usurinta locul in orice mediu de afaceri. Alege deci un dulap metalic pentru a depozita obiecte si instrumente si un fiset metalic pentru organizarea si arhivarea actelor si documentelor importante.

Pentru a beneficia de cel mai avantajos raport calitate-pret, comanda un fiset sau un dulap metalic de pe site-ul Viamond.ro si profita de reducerile majore! Avand o experienta de peste 25 de ani ca furnizor de produse de papetarie si birotica, Viamond iti pune la dispozitie o gama selecta de piese de mobilier, realizate din tabla de otel de cea mai buna calitate. Intra pe site si poti beneficia de sfaturile expertilor in domeniu, care sunt gata oricand sa te ajute!

În articolul

Care sunt diferentele dintre un fiset si un dulap metalic?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x