Cat costa noul Samsung S10?

Publicat pe 16.08.2019 la 18:28 Actualizat pe 16.08.2019 la 18:32

Cat trebuie sa scoatem din buzunar pentru a beneficia de toate aceste functii premium pe care le incorporeaza cele trei modele de Samsung S10? Aflam impreuna chiar acum!

Incepand cu luna martie a acestui an, Samsung S10 a fost lansat si pe piata din Romania. Este vorba despre un smartphone despre care, spun producatorii, prezinta o multime de noutati remarcabile. Samsung S10 este disponibil in trei variante cu specificatii diferite.

Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10 Plus - toate acestea promit sa ofere utilizatorilor o experienta de navigare care depaseste din punct de vedere al designului, dar si al performantelor toate celelalte modele de telefoane mobile din piata.

Totusi, cat trebuie sa scoatem din buzunar pentru a beneficia de toate aceste functii premium pe care le incorporeaza cele trei modele de Samsung S10? Aflam impreuna chiar acum!

Cat costa un Samsung Galaxy S10e?

Samsung Galaxy S10e este cel mai accesibil telefon din noua serie lansata de gigantul Samsung. Acest model este, de fapt, o versiune lite a modelului Samsung Galaxy S10, versiune care ofera, insa, un mare avantaj: dimensiunea redusa, datorita careia specialistii il recomanda ca fiind o alternativa la iPhone Xr.

Samsung Galaxy S10 benficiaza de un ecran de 5.8 inci Full HD+ (ratio 19:9), care ofera o experienta de vizualizare foarte calitativa. In plus, acest smartphone surprinde cu doua camere pe spate, prevazute cu functii de stabilizare optica si cu sistem dual pixel pentru o focalizare mare rapida, in timp ce camera de selfie este de 10 MP.

Acest smartphone are, de asemenea, 6 GB memorie RAM cu 128 GB spatiu de stocare si suporta card microSD pana la 512 GB.

Pentru toate aceste specificatii, dar si pentru multe altele cu care te va surprinde Samsung Galaxy S10e va trebuie sa platesti intre 3.000 si 3.500 de lei.

Cat costa un Samsung Galaxy S10 in Romania?

Samsung Galaxy S10 este versiunea intermediara dintre cele trei modele noi de Samsung S10. Modelul se remarca, inainte de toate printr-un ecran Dynamic AMOLED de 6.1 inci Quad HD si aspect de 19:9. In plus fata de modelul precedent, acesta are si trei camere foto pe spate, care sunt distribuite similar celor din dotarea Galaxy Note 9. Comparativ cu acesta, Samsung Galaxy S 10 are, insa, inca un senzor de 12 megapixeli pentru un plus de stabilizare optica, ideal pentru utilizarea functiei de zoom.

Samsung Galaxy S10 este disponibil in doua variante care difera desigur si din punct de vedere al pretului. Astfel, versiunea de 8 GB memorie RAM si 128 GB spatiu de stocare costa aproximativ 4.200 lei, iar cea de 8 GB RAM si 512 spatiu de stocare costa circa 5.500 lei. Daca te gandesti sa achizitionezi cat mai repede un astfel de smartphone pentru a te bucura de functiile sale performante, trebuie sa stii ca poti obtine un credit pana la salariu chiar online, care poate acoperi costurile aferente. Esti curios sa descoperi noul Samsung S10?
Cat costa noul Samsung Galaxy S10 Plus?

Spre deosebire de celelalte doua modele prezentate anterior, Samsung S10 Plus are, pe langa ecranul Dynamic AMOLED de 6.4 inci QuadHD+ si o camera duala de selfie. Aceasta incorporeaza un senzor de 10 MP cu f/1.9 la care se adauga inca un senzor f/2.2, foarte util pentru a masura adancimea in camp, pentru o defocalizare mai buna a fundalului in cazul portretelor.

Smartphone-ul are o baterie cu capacitate de 4.100 mAh, mai mare decat cea a versiunii Galaxy Note.

Samsung Galaxy S10 Plus este disponibil in trei versiuni, dupa cum urmeaza:

Sursa foto: https://commons.wikimedia.org

În articolul

Cat costa noul Samsung S10?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x