Cătălin Moroşanu a spus “Ajut eu!” în cazul unui triplu campion mondial la karate

Publicat pe 19.12.2019 la 11:18 Actualizat pe 19.12.2019 la 11:21

De curând, Eduard s-a calificat la cel mai important campionat mondial de karate, din Japonia, însă părinţii nu pot să îl susţină financiar pentru a ajunge acolo.

Mă numesc Holban Eduard Andrei şi sunt triplu campion mondial şi multiplu campion national”, aşa îşi începe povestea un tânăr de 15 ani, pentru care de mai bine de 6 ani, sala de antrenament este a doua casă. Zilnic, după ce termină şcoala merge acolo, învăţând noi mişcări şi repetând la nesfârşit tehnicile de luptă din stilul Kyokushin. De curând, Eduard s-a calificat la cel mai important campionat mondial de karate, din Japonia, însă părinţii nu pot să îl susţină financiar pentru a ajunge acolo. Cel mai mare admirator al său este sora lui, Ştefania, care deja îi calcă pe urme.

Visul meu este să devin cel mai bun şi să am centura neagră!”, spune Eduard, care a demonstrat asta şi anul trecut, când a fost selectat să reprezinte România la campionatul mondial din Japonia, însă părinţii nu au avut banii necesari să îl susţină. Povestea pare să se repete, aşa că tatăl său a cerut ajutor în cadrul campaniei ”Ajut eu!”.

Cătălin Moroșanu s-a alăturat campaniei ”Ajut eu!”, Eduard fiind cel mai mare fan al său:

“Te felicit pentru ceea ce faci, ești un campion adevărat. Trebuie să susținem campionii adevărați ai României, cei mai mari ambasadori ai țării noastre sunt sportivii, iar el va reprezenta țara noastră, haideți să ajutăm acest campion să își îndeplinească dorința și să reprezinte România. Să faci performanță nu este ușor, faci foarte multe sacrificii, așa că trebuie să fim alături de acești oameni superbi”. Toţi cei care vor să îi jute pe cei doi copii ai familiei Holban o pot face accesând platforma campaniei, www.ajuteu.ro.

Campania ”Ajut eu!” continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmări cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţă. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

În articolul

Cătălin Moroşanu a spus “Ajut eu!” în cazul unui triplu campion mondial la karate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x