Ce efect are asupra vieţii tale numărul apartamentului în care locuieşti?

Publicat pe 31.07.2016 la 12:33 Actualizat pe 31.07.2016 la 12:59

Atunci când ne mutăm dintr-o casă în alta, undeva subtil înţelegem că aceste spaţii vor aduce în viaţă noastră o oarecare coloratură, anumite nuanţe, situaţii şi contexte.

Atunci când ne mutăm dintr-o casă în alta, undeva subtil înţelegem că aceste spaţii vor aduce în viaţă noastră o oarecare coloratură, anumite nuanţe, situaţii şi contexte. Asta pentru că noi vom locui în aceste apartamente.

Fiecare apartament cu cifra lui de vibraţie

Ne influenţează mult mai puternic decât numărul blocului, străzii, sectorului, oraşului, deşi şi acestea din urmă exercită o influenţă asupra vieţii noastre într-o formă foarte directă, dar mult mai slabă decât numărul apartamentului.

Codul apartamentului, adică vibraţia acestuia, exercită asupra noastră o influenţă directă şi foarte puternică, întrepătrunde şi modelează permanent spaţiul unde noi vom locui cu anumiţi curenţi energetici, generatori de cauze şi contexte care duc inevitabil către anumite efecte, spune Astrocafe.ro.

Omul care este supraîncărcat cu muncă sau sfios prin natură lui sau introvertit şi nesociabil, într-un astfel de apartament va avea o viaţă deloc uşoară.

Vibraţia lui 2 aparţine oamenilor încrezători în propriile puteri, sfătuitori, cuminţi, diplomaţi.

Oamenii înclinaţi să creadă că propria lor casă este cetatea lor, vor avea nevoie în acest apartament de multă răbdare şi bărbăţie, lucruri necesare pentru apărarea împotriva numărului mare de candidaţi în a fi “prieteni”.

Spaţiul lui 3 stimulează dezvoltarea talentelor şi capacităţilor şi, din acest motiv, un astfel de spaţiu este foarte bun pentru generaţia tânăra. Sarcina principala a părinţilor este să se dea într-o parte şi să nu încurce micul geniu.

Acest apartament, permanent necesită întruchiparea în viaţă a uneia sau a alteia, a 140-a idee, începând de la draperii şi terminând cu cele mai mărunte lucruri.

Atmosfera confortului casnic umple toate fisurile din acest spaţiu, astfel încât să nu îţi doreşti să ieşi din această casă. Acelaşi lucru îl simt şi musafirii. Pe bună dreptate, acest apartament se manifestă că şi cele 4 anotimpuri ale anului, care modifică designul pământului în permanentă.

Trebuie spus că atunci când se vor muta, vor găsi o varianta foarte convenabilă şi vor nimeri într-un spaţiu mai mare sau într-o zona mai bună sau mai aproape de muncă. Niciodată nu ştii exact în ce se transformă acest apartament.

Ba ai impresia că e un club, un loc pentru distracţii, un loc de întâlnire al oamenilor cu anumite interese comune. Apartamentul predispune locuitorii către tot felul de distracţii cu tentă erotică şi sexuală, perversiuni şi alte forme de plăceri ce presupun un anumit risc şi aventură.

Continuarea articolului, aici.

În articolul

Ce efect are asupra vieţii tale numărul apartamentului în care locuieşti?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x