Ce spun reprezentanții cântăreței Mariah Carey și organizatorii spectacolului după eșecul artistic al vedetei

Publicat pe 03.01.2017 la 11:38 Actualizat pe 03.01.2017 la 16:53

Cui ii apartine vina pentru show-ul dezastruos din noaptea de Revelion?

eonline.com

Prestația artistică dezastruoasă a cântăreței Mariah Carey, din noaptea de Revelion, a dat naștere unor replici în contradictoriu între reprezentanții artistei și organizatorii spectacolului din New York. Cert este că incindentul a propulsat-o pe Mariah din nou în centrul atenției, subiectul făcând înconjurul lumii.

După recitalul eșuat al artistei americane Mariah Carey din timpul celebrei petreceri de Revelion din Times Square, New York, membrii echipei sale au dat, luni, vina pe organizatorii spectacolului.

Aceștia, la rândul lor, s-au apărat susținând că au o îndelungată reputație și că rezultatele preliminarii ale anchetei arată că firma de producție nu ar fi răspunzătoare pentru cele întâmplate.

În vârstă de 46 de ani, Carey și-a exprimat, duminică, pe rețelele de socializare, dezamăgirea față de prestația sa artistică din timpului recitalului de Revelion din Times Square, care a avut serios de suferit din cauza unor probleme tehnice și a fost intens criticat pe rețelele de socializare în prima zi a anului.

"*** se întâmplă", a scris Mariah Carey în mesajul publicat duminică pe contul de Twitter, alături de un emoticon prin care și-a exprimat dezamăgirea. "Un An Nou fericit, cu sănătate, tuturor!", a adăugat vedeta.

Însă, managerul vedetei, Stella Bulochnikov, a împins lucrurile mai departe declarând pentru Us Magazine că Mariah Carey a anunțat de trei ori compania de producție că are o problemă tehnică.

"Producția a fost dezastruoasă", a spus Bulochnikov adăugând că "Mariah le-a făcut o favoare" și că aceasta "a fost cea mai mare vedetă de acolo", iar compania nu a reușit să se achite de obligații în mod corespunzător.

Nicole Perna, o altă membră a echipei artistei, a acuzat compania de producție că ar fi "aranjat" lucrurile astfel încât Mariah Carey să eșueze pentru a obține audiențe mai bune, arată DPA. "Ea nu s-a "eschivat" în acel moment și l-a luat foarte în serios", a precizat Perna pentru Billboard.

Firma producătoare a spectacolului de Revelion din Times Square, Dick Clark Productions, și-a apărat reputația într-un comunicat de presă amintind că realizează evenimente televizate în direct de 50 de ani și că defecțiuni tehnice se petrec "foarte rar" în timpul recitalurilor televizate amintind că nu are nici o implicare în "provocările" asociate cu prestația lui Carey.

O sursă anonimă din cadrul companiei de producție, citată de Billboard, a declarat că artista nu a făcut repetiții înaintea recitalului în ciuda faptului că a avut destul timp pentru acest lucru și că "totul funcționa" din punct de vedere tehnic, mai arată DPA.

Producătorul audio Robert Goldstein din cadrul Maryland Sound International, care a lucrat la acest eveniment, a declarat pentru New York Times că toate monitoarele și căștile audio "funcționau perfect".

Prestația artistică a cântăreței a fost luată în derâdere pe scară largă pe rețelele de socializare, unii utilizatori scriind chiar că anul 2016 a făcut o ultimă victimă: cariera lui Mariah Carey.

Vezi mai jos ce s-a întâmplat!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Ce spun reprezentanții cântăreței Mariah Carey și organizatorii spectacolului după eșecul artistic al vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a venit tocmai din India pentru a vedea cum se petrece Paştele românesc. Reacţia ei când a ajuns pe Transalpina: "Suntem norocoşi"
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x