Ce spune bradul de Crăciun despre personalitatea ta

Publicat pe 29.12.2016 la 10:35 Actualizat pe 29.12.2016 la 10:42

Fiecare detaliu din bradul taude Craciun iti tradeaza personalitatea.

Nu v-ați fi gândit că se pot afla multe lucruri despre voi și după modul în care v-ați făcut bradul de Crăciun, așa-i? Ei bine, iată că felul în care vă decorați bradul, tipul de brad ales dezvăluie câte ceva despre personalitatea celui care s-a ocupat de toate aceste procese.

Brad natural, tradițional

Un frumos molid verde și parfumat, pe care îl decorezi aproape integral cu roșu, poate doar câteva atingeri de auriu. Ghirlanda păstrează aceeași temă, la fel și luminițele, ca să nu mai vorbim de clasica steluță pusă în vârf. Dacă te regăsești în această descriere, probabil și cânți câteva colinde în timp ce impodobesti bradul; pentru ține, Crăciunul rimează cu tradiția pe care îți dorești cu ardoare să o respecți. Nu ești prea interesată de noutăți, ci preferi să rămâi fidelă acelor sentimente și amintiri din copilărie. Aștepți momentul împodobirii în fiecare an, mai ales că îți oferă prilejul de a aduce aproape toată familia.

Brad artificial

Un brad din plastic, pe care îl scoți din cutia ascunsă în debara în fiecare an. Este opțiunea „verde”, economică și convenabilă, căci nu va trebui să aduni acele căzute zilnic. Pe scurt, foarte multe avantaje. În acest caz, există două posibilități: poate că ești o persoană care încearcă să prevină despădurirea și ești îngrijorată de încălzirea globală, crezi cu tărie că gestul tău poate face diferența și ți-ai dori ca toată lumea să-ți urmeze exemplul. Dar se mai poate să fi făcut această alegere și din alte considerente, pentru a nu aspira zi de zi sau pentru a economisi bugetul. În ambele situații, se poate să tânjești totuși după ceea ce pare tradițional. Ți se face dor parcă să atingi crenguțele și să le miroși. Poți însă să imiți atmosfera dacă aprinzi o lumânare parfumată și te axezi pe un decor specific.

Citește continuarea aici.

Fotografii: hepta.ro

În articolul

Ce spune bradul de Crăciun despre personalitatea ta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x