Ce spune Tommy Mottola despre SHOW-ul dezastruos al fostei sale soții, Mariah Carey. Reacția lui este INCREDIBILĂ

Publicat pe 05.01.2017 la 12:59 Actualizat pe 05.01.2017 la 14:12

Ce spune fostul presedinte Sony Music despre concertul cantaretei Mariah Carey din Noaptea dintre Ani.

dailymail.co.uk

La câteva zile de la incidentul din Noaptea dintre Ani, când perfomanța ei artistică a fost criticată de fanii de ptetutindeni, Mariah Carey a primit acum replică și din partea fostului ei soț, Tommy Mottola.

Tommy Mottola, fost preşedinte al Sony Music şi soţ al cântăreţei Mariah Carey din 1993 până în 1997, o sfătuieşte pe artistă să îşi concedieze consultanţii şi să îşi angajeze ”profesionişti potriviţi şi respectaţi”, pentru a nu mai trece prin momente ca cel de la recitalul de Anul Nou din Times Square, scrie billboard.com.

Tommy Mottola o drescrie pe Mariah Carey drept ”un simbol mondial şi o comoară cu un talent incredibil” şi susţine că de acel ghinion din noaptea dintre ani ar fi putut avea parte oricine.

Singurul meu sfat este că ea ar trebui să îşi angajeze profesinonişti potriviţi şi respectaţi pentru a o sfătui în legătură cu cariera”, a transmis el într-o scrisoare trimisă New York Post.

Mottola a adăugat că serialul ”Mariah’s World” nu o ajută deloc pe artistă. ”Nu face nimic pentru integritatea, credibilitatea ori talentul său”, a mai scris el.

Ar trebui să facă un pas înapoi, să se gândească atent şi să îşi dea seama ce trebuie să facă”, a completat Mottola.

În replică, scrie Billboard, managerul cântăreţei, Stella Bulochnikov, ar fi spus: ”Serios? Tommy este o relicvă. A trimis comunicatul de la un telefon cu disc?”.

Tommy Mottola, căsătorit din 2000 cu cântăreaţa de origine mexicană Thalia, a fost cel care a ghidat cariera lui Carey de la backing vocal, pe când avea vârsta de 19 ani, la una dintre cele mai cunoscute artiste ale planetei.

Mariah Carey se află în atenţia publicului decâteva săptămâni, după lansarea, în luna noiembrie, a serialului TV ”Mariah’s World”, difuzat de E!. Înainte de asta, ea a fost, în 2013, jurat al emisiunii ”American Idol”, experienţă pe care a catalogat-o apoi ca ”exagerată”.

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993.

După divorţul de Mottola, în 1997, a început să introducă elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate.

De-a lungul anilor, albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.

Vezi mai jos ce s-a întâmplat!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa foto: hepta.ro

În articolul

Ce spune Tommy Mottola despre SHOW-ul dezastruos al fostei sale soții, Mariah Carey. Reacția lui este INCREDIBILĂ

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x