Ce trebuie sa ai in vedere inainte de solicitarea unui credit rapid de la Provident

Publicat pe 31.01.2020 la 15:03 Actualizat pe 31.01.2020 la 15:05

Inainte de a opta pentru un credit rapid de la Provident, va trebui sa luam masurile de precautie necesare, pentru a verifica existenta oricarui risc de ordin financiar. Iata care sunt intrebarile pe care trebuie sa ni le adresam inainte de a solicita un credit rapid de la Provident:

Atunci cand sansa ne surade iar planurile incep sa se contureze, tot ce mai avem nevoie este acel sprijin financiar pentru a pune ideile in aplicare. Chiar daca uneori ne putem bizui pe un imprumut de la rude sau prieteni, aceasta solutie nu este intotdeauna viabila.

Astfel, daca ai nevoie de o suma de bani sub forma de imprumut pe o perioada scurta sau medie, atunci Provident este varianta ideala! Bucura-te de transparenta in contracte, seriozitate, rate cu dobanda fixa si alege o companie care de peste 13 ani ii ajuta pe romani sa isi construiasca viitorul!

Inainte de a opta pentru un credit rapid de la Provident, va trebui sa luam masurile de precautie necesare, pentru a verifica existenta oricarui risc de ordin financiar. Iata care sunt intrebarile pe care trebuie sa ni le adresam inainte de a solicita un credit rapid de la Provident:

• Care este suma pe care o pot returna lunar sau saptamanal, fara a ma impovara?

• Care este suma totala ce trebuie returnata?

• Ce se intampla daca nu pot achita o rata la timp?

Cu alte cuvinte, va trebui sa ai in vedere atat suma pe care o primesti, cat si modul in care vei putea restitui integral imprumutul. Doar asa vei putea beneficia si pe viitor de un credit rapid Provident!

Asadar, trebuie sa stii ca suma pe care o poti imprumuta la un prim contract este de pana la 10.000 de Lei. Dupa rambursarea creditului, aceasta suma poate creste pana la 20.000. Daca ai nevoie de ajutor cu calculul ratelor, intra pe site-ul Provident, unde vei gasi un simulator de credit rapid. Tot aici poti completa si formularul de aplicare pentru un imprumut.

Este nevoie sa indeplinesti o serie de conditii de eligibilitate, precum varsta de minim 18 ani, adresa de resedinta sau de domiciliu pe teritoriul tarii, precum si nationalitatea romaneasca. Alaturi de acestea, va trebui sa faci dovada unui venit minim lunar de 300 de Lei, sub forma unei adeverinte de salariu, a talonului de pensie sau a unui raport in urma interogarii in baza de date a ANAF, pe care o va face creditorul, cu acordul tau.

Provident este o companie orientata catre persoane, avand mereu in vedere nevoile acestora. Din acest motiv, este prima institutie financiara nebancara din Romania care a introdus serviciul de gestionare la domiciliu a creditului.

Acest serviciu optional si auxiliar presupune ca, odata ce solicitarea ta pentru un credit rapid este acceptata, un reprezentant se va deplasa direct la adresa indicata de tine pentru a-ti inmana banii, precum si pentru semnarea contractului. Apoi, reprezentantul te va vizita saptamanal sau lunar, in functie de imprumutul pentru care optezi, pentru a colecta rambursul. Alternativ, ai la indemana serviciul de transfer bancar, caz in care vei avea nevoie si de un cont valabil la una din bancile din Romania.

De asemenea, daca doresti sa soliciti un credit rapid, poti face acest lucru si telefonic, la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 sau 021 275 75 75, de luni pana vineri in intervalul orar 8:00 - 20:00 si sambata intre orele 9:00 – 17:00. Tot la aceste numere poti recurge si daca ai nelamuriri sau vrei mai multe informatii despre oferta de credit rapid, de luni pana vineri intre 9:00 si 17:00.

Alege si tu un credit rapid de la Provident si descopera avantajele unei relatii responsabile si perfect transparente!

În articolul

Ce trebuie sa ai in vedere inainte de solicitarea unui credit rapid de la Provident

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x