Cel mai dificil moment: actorii și-au luat ”Rămas bun” de la platourile de filmare pentru ”Fructul oprit”

Publicat pe 30.04.2019 la 09:17 Actualizat pe 30.04.2019 la 11:55

După aproape doi ani de când a luat naștere prima dramă psihologică din peisajul serialelor autohtone, filmările pentru “Fructul oprit” au ajuns, la final. Actorii din distribuție, creatorii serialului, dar și membrii echipei tehnice au petrecut ultima zi pe platourile de filmare, locul considerat a doua casă, unde în tot acest timp au fost ca într-o familie.

Filmările pentru primul sezon, care a avut la bază o adaptare liberă după un celebru roman turcesc, au început în urmă cu doi ani. Pentru continuarea serialului produs de Ruxandra Ion distribuția proiectului s-a îmbogățit cu noi personaje și actori iubiți de publicul român, dar și cu copii talentați, iar scenariul celei de-a doua părți le-a aparținut în totalitate scenariștilor Radu Grigore și Simona Macovei.

Ajuns la al doilea sezon, “Fructul oprit” atinge la episodul 40 atât sfârșitul acestei părți, dar și finalul serialului, care va fi difuzat de Antena 1, miercuri – 19 iunie, de la ora 20.00. În tot acest timp, s-a filmat în locații spectaculoase din România (Snagov, București, Pietroșița), dar și din Turcia (Istanbul), iar serialul a beneficiat de echipament de filmare de ultimă generație specific filmului. După ce vor încheia filmările pentru “Fructul oprit”, creatorii serialului de succes – Ruxandra Ion (producător și regizor), Radu Grigore (scenarist și regizor) și Simona Macovei (scenarist) vor începe pregătirile pentru un nou proiect. Săptămâna aceasta a fost încărcată de emoții pentru toată echipa, actorii luându-și rămas bun de la personajele lor și de la locurile care i-au găzduit la filmări până acum.

Sunt foarte tristă că se termină un lucru la care am ținut foarte mult, pe care l-am născut și l-am crescut cu mare dragoste”, a mărturisit Adriana Trandafir, cu lacrimi în ochi, actriţa care o interpretează pe Lina, soția lui Sile Boască. “Am sufletul în genunchi, pentru că sunt la prima experiență de genul acesta. Pentru mine «Fructul oprit» este, am zis și o să o spun de fiecare dată, un mare dar de la Dumnezeu, pe care l-am primit și mă bucur de el. A fost extraordinar! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Am încercat să punem tot ce putem noi mai bun, din suflet, din mintea și din experiența noastră, în personajele noastre. Pe mine m-au îmbogățit Lina și Sile. Cuplul ăsta m-a îmbogățit, și sufletește, și ca experiență. Sunt foarte fericită pentru ceea ce mi s-a întâmplat! Sunt foarte emoționată și îmi pare foarte rău că se termină, dar în același timp sunt fericită că am trăit într-o familie frumoasă în ultimii doi ani, împreună cu echipa, cu Ruxandra Ion, cu colegi fantastici, într-o locație minunată”, a completat îndrăgita actriță.

A fost o întâlnire magică, cu toate personajele, cu actori extraordinari, pe care i-am avut alături. O echipă tehnică de excepție și un loc, unde am filmat, în care te simți ca în paradis. Le mulțumim celor care au scris aceste două personaje, Sile și Lina, pentru că eu și Adriana doar le-am interpretat, conceptul și gândul le-a aparținut altora. Filmăm ultimele secvențe, se termină acest proiect. Le mulțumim celor care au stat alături de noi, miercuri de miercuri, au vărsat o lacrimă sau au zâmbit, le mulțumim celor care au crezut în noi și ne-au dus cu ei, de fapt, adoptându-ne, doi ani de zile, în casele lor. Le mulțumim că au avut încredere în noi!”, a declarat Marian Râlea, Sile Boască.

Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în acest timp, sunt aproape doi ani de când filmăm pentru acest serial. Noi am pus suflet în tot ce am făcut și vom pune în continuare. Fără ajutorul telespectatorilor nu am fi ajuns unde suntem, nu s-ar fi făcut două sezoane “Fructul oprit”. Suntem recunoscători și le mulțumim tuturor pentru sprijin și sperăm ca oamenii să se atașeze și de alte proiecte pe care le vom face, pentru că punem suflet în orice”, le-a transmis Cristina Ciobănașu, Ana Caragea, fanilor producției.

Săptămâna asta, ultima săptămână de filmări, a fost ca un roller coaster de emoții și nostalgie. Închidem un alt capitol frumos din viață. Filmările pentru «Fructul oprit» se încheie vinerea aceasta, dar episoadele continuă să se difuzeze, la Antena 1, în fiecare miercuri seara. A fost o experiență minunată, am cunoscut oameni extraordinari. Aproape doi ani, am fost ca o familie. Ne-am cunoscut cu bune și cu rele, am trecut prin o grămadă de lucruri împreună”, a mărturisit Vlad Gherman, care îl interpretează pe Ioan Popa.

M-am bucurat, m-am întristat. Sunt într-o stare din asta, ca într-un carusel, cu emoții și sentimente, nu știu exact ce se întâmplă. Le mulțumesc celor care ne-au urmărit în tot acest timp și îi rog să se uite în continuare, pe paginile mele de socializare, îi voi ține la curent dacă se mai întâmplă lucruri din punct de vedere profesional, și îi rog, miercurea, de la 20.00, să urmărească în continuare «Fructul oprit»”, a spus Doinița Oancea, Tanța.

În articolul

Cel mai dificil moment: actorii și-au luat ”Rămas bun” de la platourile de filmare pentru ”Fructul oprit”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x