Cele 9 promisiuni IQOS: de ce este o alternativă mai bună la fumatul clasic

Publicat pe 24.07.2018 la 16:22 Actualizat pe 24.07.2018 la 16:30

Încă de când a fost lansat în România, dispozitivul IQOS a provocat o seamă de controverse prin misiunea pe care şi-a asumat-o, de a oferi o alternativă mai bună la fumatul clasic.

Încă de când a fost lansat în România, dispozitivul IQOS a provocat o seamă de controverse prin misiunea pe care şi-a asumat-o, de a oferi o alternativă mai bună la fumatul clasic.

În toată această perioadă, IQOS a devenit tot mai popular printre fumătorii adulţi, iar acum vine în întâmpinarea întrebărilor pe care le-ar putea avea aceştia. După mai bine de 10 ani de studii şi un program de cercetare în care au fost implicaţi peste 400 de oameni de ştiinţă, toate rezultatele studiilor clinice îţi stau la dispoziţie.

Iată care sunt cele 9 promisiuni IQOS:

1. Mai puține substanțe nocive

În comparaţie cu ţigările obişnuite, IQOS reduce cu până la 90-95% nivelul substanțelor nocive. Principiul este simplu: dispozitivul încălzeşte tutunul până la eliberarea nicotinei, nu îl arde. Citeşte prima Promisiune IQOS, ca să ştii ce înseamnă acest lucru.

2. Ne bazăm pe cercetare ştiinţifică

Toate promisiunile IQOS se bazează pe studii şi cercetări ştiinţifice care durează de mai bine de 10 ani. La ele au participat sute de oameni de ştiinţă şi experţi în toxicologie, chimie, medicină, farmacologie. Află cum funcţionează programul nostru ştiinţific din a doua Promisiune IQOS.

3. Primul produs din tutun cu studii clinice finalizate

Efectele utilizării unui dispozitiv IQOS au fost probate până acum de 8 studii clinice efectuate în Europa, Japonia şi Statele Unite. Lor li se adaugă alte zeci de studii efectuate de experţi şi autorităţi independente. Citeşte Promisiunea 3 ca să afli concluziile şi accesează pmiscience.com pentru a citi studiile.

4. Acces liber și transparență

Nu este suficient să citeşti un teanc de studii ca să înţelegi cum funcţionează dispozitivul IQOS şi de ce este o alternativă mai bună la fumatul clasic. Citeşte Promisiunea 4: noi îţi punem la dispoziţie toate informaţiile necesare, într-un stil pe înţelesul tău, despre dispozitivul IQOS şi despre rezervele de tutun care nu arde.

5. Fără fumat. Fără fumat pasiv

Studiile clinice IQOS nu s-au axat doar pe efectele pentru utilizatorii dispozitivului. La fel de important este efectul pe care îl are şi pentru nefumători. Pentru că nu elimină fum, IQOS nu are impact asupra calităţii aerului dintr-o încăpere. Citeşte Promisiunea 5 ca să afli ce concluzii au reieşit din studiile clinice.

6. Păstrează un zâmbet încrezător

Una dintre cele mai mari neplăceri ale fumatului clasic o reprezintă problemele dentare: petele şi celelalte afecţiuni ale gingiilor şi ale dinţilor. IQOS nu are efect asupra igienei dentare. Iată ce spun chiar unii dintre utilizatorii IQOS, în Promisiunea a şasea.

7. Fără fum. Fără scrum.

Principiul de funcţionare al IQOS este unul inovator: dispozitivul nu arde tutunul, ci îl încălzeşte. Acest simplu fapt elimină fumul şi scrumul, dar şi mirosul neplăcut asociat cu fumatul. Citeşte Promisiunea 7 pentru a afla mai multe detalii despre avantajele utilizării dispozitivului IQOS.

8. Exclusiv pentru fumători adulți

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, până în 2025 vor fi peste un miliard de fumători la nivel global. Dispozitivul IQOS este o alternativă doar pentru fumătorii adulţi, care altfel ar continua să fumeze ţigări clasice fără să ştie ce alte opţiuni ar avea la îndemână. Citeşte Promisiunea 8 ca să afli ce este şi, mai ales, ce nu este IQOS.

9. Evoluţie responsabilă în pas cu lumea în care trăim

În viziunea IQOS, viitorul trebuie să fie unul fără fum, iar IQOS este prima alternativă cu tutun încălzit la ţigara clasică. Pentru ca misiunea IQOS să fie, însă, îndeplinită, este nevoie de investiţii continue în programul de cercetare, în tehnologie şi în dezvoltarea IQOS. Citeşte Promisiunea 9 pentru a afla de ce este atât de importantă.

Sursa foto: Shutterstock

În articolul

Cele 9 promisiuni IQOS: de ce este o alternativă mai bună la fumatul clasic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Satul din România care atrage oameni inclusiv din Londra. Preţul caselor a crescut de patru ori în ultimii ani
a1.ro
Ce relație au părinții Doinei Teodoru cu Cătălin Scărlătescu. Actrița a spus cum se înțeleg aceștia
HelloTaste.ro
Hummus cu avocado. Rețetă delicioasă și sănătoasă
Catine
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
useit.ro
Adevărul din spatele imaginilor virale cu Papa Francisc. Cum a apărut pe Internet conducătorul Bisericii Catolice
as.ro
Pensia uriaşă pe care Ion Ţiriac o încasează de la statul român a stârnit suspiciuni. I se cer explicaţii miliardarului
MediCOOL
Cum îți poți proteja coloana vertebrală. Sfaturile specialiștilor pentru a preveni durerile de spate
Spynews
Testul de inteligență care te pune în dificultate. Ce număr lipsește din imagine / FOTO
x