Cele 9 promisiuni IQOS: de ce este o alternativă mai bună la fumatul clasic

Publicat pe 24.07.2018 la 16:22 Actualizat pe 24.07.2018 la 16:30

Încă de când a fost lansat în România, dispozitivul IQOS a provocat o seamă de controverse prin misiunea pe care şi-a asumat-o, de a oferi o alternativă mai bună la fumatul clasic.

Încă de când a fost lansat în România, dispozitivul IQOS a provocat o seamă de controverse prin misiunea pe care şi-a asumat-o, de a oferi o alternativă mai bună la fumatul clasic.

În toată această perioadă, IQOS a devenit tot mai popular printre fumătorii adulţi, iar acum vine în întâmpinarea întrebărilor pe care le-ar putea avea aceştia. După mai bine de 10 ani de studii şi un program de cercetare în care au fost implicaţi peste 400 de oameni de ştiinţă, toate rezultatele studiilor clinice îţi stau la dispoziţie.

Iată care sunt cele 9 promisiuni IQOS:

1. Mai puține substanțe nocive

În comparaţie cu ţigările obişnuite, IQOS reduce cu până la 90-95% nivelul substanțelor nocive. Principiul este simplu: dispozitivul încălzeşte tutunul până la eliberarea nicotinei, nu îl arde. Citeşte prima Promisiune IQOS, ca să ştii ce înseamnă acest lucru.

2. Ne bazăm pe cercetare ştiinţifică

Toate promisiunile IQOS se bazează pe studii şi cercetări ştiinţifice care durează de mai bine de 10 ani. La ele au participat sute de oameni de ştiinţă şi experţi în toxicologie, chimie, medicină, farmacologie. Află cum funcţionează programul nostru ştiinţific din a doua Promisiune IQOS.

3. Primul produs din tutun cu studii clinice finalizate

Efectele utilizării unui dispozitiv IQOS au fost probate până acum de 8 studii clinice efectuate în Europa, Japonia şi Statele Unite. Lor li se adaugă alte zeci de studii efectuate de experţi şi autorităţi independente. Citeşte Promisiunea 3 ca să afli concluziile şi accesează pmiscience.com pentru a citi studiile.

4. Acces liber și transparență

Nu este suficient să citeşti un teanc de studii ca să înţelegi cum funcţionează dispozitivul IQOS şi de ce este o alternativă mai bună la fumatul clasic. Citeşte Promisiunea 4: noi îţi punem la dispoziţie toate informaţiile necesare, într-un stil pe înţelesul tău, despre dispozitivul IQOS şi despre rezervele de tutun care nu arde.

5. Fără fumat. Fără fumat pasiv

Studiile clinice IQOS nu s-au axat doar pe efectele pentru utilizatorii dispozitivului. La fel de important este efectul pe care îl are şi pentru nefumători. Pentru că nu elimină fum, IQOS nu are impact asupra calităţii aerului dintr-o încăpere. Citeşte Promisiunea 5 ca să afli ce concluzii au reieşit din studiile clinice.

6. Păstrează un zâmbet încrezător

Una dintre cele mai mari neplăceri ale fumatului clasic o reprezintă problemele dentare: petele şi celelalte afecţiuni ale gingiilor şi ale dinţilor. IQOS nu are efect asupra igienei dentare. Iată ce spun chiar unii dintre utilizatorii IQOS, în Promisiunea a şasea.

7. Fără fum. Fără scrum.

Principiul de funcţionare al IQOS este unul inovator: dispozitivul nu arde tutunul, ci îl încălzeşte. Acest simplu fapt elimină fumul şi scrumul, dar şi mirosul neplăcut asociat cu fumatul. Citeşte Promisiunea 7 pentru a afla mai multe detalii despre avantajele utilizării dispozitivului IQOS.

8. Exclusiv pentru fumători adulți

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, până în 2025 vor fi peste un miliard de fumători la nivel global. Dispozitivul IQOS este o alternativă doar pentru fumătorii adulţi, care altfel ar continua să fumeze ţigări clasice fără să ştie ce alte opţiuni ar avea la îndemână. Citeşte Promisiunea 8 ca să afli ce este şi, mai ales, ce nu este IQOS.

9. Evoluţie responsabilă în pas cu lumea în care trăim

În viziunea IQOS, viitorul trebuie să fie unul fără fum, iar IQOS este prima alternativă cu tutun încălzit la ţigara clasică. Pentru ca misiunea IQOS să fie, însă, îndeplinită, este nevoie de investiţii continue în programul de cercetare, în tehnologie şi în dezvoltarea IQOS. Citeşte Promisiunea 9 pentru a afla de ce este atât de importantă.

Sursa foto: Shutterstock

În articolul

Cele 9 promisiuni IQOS: de ce este o alternativă mai bună la fumatul clasic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x