Cele mai bune 5 drone profesionale pentru filmari la nunti

Publicat pe 19.04.2019 la 11:40 Actualizat pe 22.04.2019 la 11:38

Dronele sunt gadget-uri care se bucura de cea mai mare popularitate in randul amatorilor de tehnologie.

Dronele sunt gadget-uri care se bucura de cea mai mare popularitate in randul amatorilor de tehnologie. Astfel de dispozitive nu puteau lipsi din filmarile de eveniment, iar in sezonul nuntilor care se apropie sunt din ce in ce mai solicitate, datorita imaginilor spectaculoase pe care le surprind.

Multitudinea de produse din piata face ca alegerea produsului potrivit sa fie dificila, insa odata ce ti-ai stabilit niste prioritati, vei sti ce model ti se potriveste. Dupa achizitia dronei, informeaza-te cu privire la reglementarile legislative in vigoare, la conditiile de inmatriculare si la pasii ce trebuie urmati pentru a putea zbura legal si in siguranta.

DJI Phantom 4

Phantom 4 produs de compania DJI prezinta o combinatie incredibila de caracteristici. Cu un timp de zbor de aproape o jumatate de ora, drona foloseste o camera cu un senzor 1-inch de 20 de megapixeli care filmeaza video H.264 la 60fps sau H.265 la 30fps, ambele cu 100Mbps. Pentru siguranta aparatului si a celor din jur, este dotata cu senzori de obstacole si sisteme infrarosu pe 5 directii. Dimensiunea mai mare a aparatului il face stabil in aer la inaltimi sau viteze mai mari in modul Sport. Pasionatii prefera drone marca DJI deoarece filmarile 4k au o calitate deosebita chiar si in conditii de temperaturi extreme.

YUNEEC Q500+

Modelul este una dintre cele mai bune drone cu raza lunga de actiune de pe piata, cu o acoperire remarcabila de 2 kilometri. Are o autonomie de zbor de 22 de minute, iar camera video de 16 megapixeli ofera cea mai buna calitate a filmarii. Este tot de dimensiuni mari, pretabila pentru filmari in exterior, robustetea asigurandu-i stabilitate in zbor.

DJI Phantom 3 Professional

Phantom 3 Professional zboara timp de 23 de minute pe o distanta de 500 de metri. Partea buna este ca incarcatorul de mare putere reduce timpul de incarcare la doar o jumatate de ora. Filmeaza in tehnologie 4k datorita senzorului de 12 megapixeli. Aplicatia DJI Go te ajuta sa te conectezi la smartphone, laptop sau tableta, cu tehnologii iOS sau Android. O inovatie a modelului companiei chineze a fost posibilitatea de a pilota drona in timpul miscarii camerei de filmat. Setarile implicite fac ca pilotarea sa fie o operatiune facila chiar si pentru incepatori. Butonul de revenire la domiciliu iti aduce aparatul in siguranta in locul din care a decolat sau intr-un loc de referinta prestabilit.

BLADE CHROMA

Cu o autonomie de zbor de 30 de minute si o raza de actiune de 600 de metri, Blade Chroma inregistreaza cu o camera de 12 megapixeli in 4k sau 1080p. Datorita calitatii camerei, a stabilitatii si fiabilitatii aparatului, aceasta drona se numara printre cele mai bune pentru fotografii aeriene sau videografie. Este usor de manevrat, pachetul in care se livreaza contine tot ce ai nevoie pentru a filma (aspect important, deoarece te scuteste de cheltuieli adiacente pentru auxiliare), iar telecomanda are incorporat un ecran inteligent care nu mai necesita conectarea prin smartphone sau tableta.

HUBSAN H502S

H502S de la Hubsan este solutia cu caracteristici decente pentru un buget redus. Camera FPV de 2 megapixeli cu rezolutie de 720 pixeli filmeaza HD pe o raza de 300 de metri timp de 12 minute. Functia GPS si capacitatea de intoarcere acasa, sau intr-un loc prestabilit, se adauga la motivele pentru care drona Hubsan este o solutie viabila pentru realizarea filmarilor de nunta.

Intr-o epoca a gadget-urilor si a tehnologiilor avansate, filmarea cu drona se apropie de pachetul de baza in materie de videografie de nunta. Evolutia constanta a acestei piete iti pune la dispozitie aparate de buna calitate pentru toate bugetele.

Informeaza-te cu privire la caracteristicile modelelor, alege-l pe cel care ti se potriveste si pune-te la punct cu legislatia in vigoare pentru a realiza, legal si in siguranta, cele mai bune clipuri de nunta.

În articolul

Cele mai bune 5 drone profesionale pentru filmari la nunti

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x