Cele mai populare jocuri video in prima parte din 2019

Publicat pe 02.05.2019 la 13:14 Actualizat pe 02.05.2019 la 13:18

Desi abia am intrat in luna mai a acestui an, pe piata mondiala a jocurilor video s-au cheltuit deja peste 33 de miliarde de dolari (129 milioane $ doar in ultimele 24 de ore precedente realizarii acestui material), potrivit worldometers.info.

Desi abia am intrat in luna mai a acestui an, pe piata mondiala a jocurilor video s-au cheltuit deja peste 33 de miliarde de dolari (129 milioane $ doar in ultimele 24 de ore precedente realizarii acestui material), potrivit worldometers.info.

In ciuda caracterului exorbitant, suma nu este chiar surpinzatoare, in conditiile in care stim bine ca jocurile video s-au aflat mereu in topul cadourilor dorite de copii (si nu numai), iar noile aparitii beneficiaza de cele mai avansate tehnologii. Iata care sunt cele mai cautate jocuri video in 2019, potrivit unui material realizat de cei de la vulture.com, in primul trimestru al acestui an.

Resident Evil 2

Disponibil pe PS 4, Xbox One sau PC Windows, Resident Evil 2 este un remake cat se poate de reusit al jocului horror clasic lansat in 1998. Noul joc lansat de Capcom pe 25 ianuarie 2019 este un single-player in care jucatorii au misiunea de a-i ajuta pe ofiterul de politie Leon S Kennedy si studenta Claire Redfield sa evadeze din Raccoon City, in timpul unei apocalipse zombie, cu pericolele ce pandesc la tot pasul. Jocul original Resident Evil a fost ecranizat pe marile ecrane cu mare succes, in celebra serie cu acelasi nume, cu frumoasa Milla Jovovich in rol principal: Resident Evil (2002), Resident Evil: Apocalypse (2004), Resident Evil: Extinction (2007), Resident Evil: Afterlife (2010), Resident Evil: Retribution (2012), Resident Evil: The Final Chapter (2016).

Ace Combat 7

Una din cele mai populare francize din istoria jocurilor video este, fara indoiala, Ace Combat, seria de jocuri dezvoltate in principal de Bandai Namco Studios/Enteretainment, pentru cei pasionati de aviatie. Cea mai recenta din cele 17 editii ale jocului, Ace Combat 7: Skies Unknown (combat flight action video game), a fost lansata in ianuarie 2019 pentru PS 4 si Xbox One, fiind urmata un pic mai tarziu de varianta pentru Microsoft Windows. Actiunea jocului are loc in acelasi univers virtual ca si cel din editiile precedente, jucatorii intrand in ,,pielea’’ unui pilot acuzat pe nedrept de uciderea unui politician, drept pentru care acesta este fortat sa se alature unei brigade ,,sinucigase’’ de aviatori, fiecare misiune reusita insemnand un pas catre rascumpararea libertatii.

Kingdom Hearts 3

Deocamdata disponibil doar pentru PS 4 si Xbox One, Kingdom Hearts 3 este un single-player recomandat, spre deosebire de primele doua jocuri descrise mai sus, pentru copii cu varsta de minim 12 ani, datorita caracterului sau mai putin violent si eroilor din lumea Disney-Pixar. Kingdom Hearts 3 este un joc despre puterea prieteniei si antiteza lumina-intuneric, in care jucatorii sunt purtati intr-o aventura periculoasa, in care personajul principal Sora incearca sa-si regaseasca prietenii si sa opreasca amenintarea existentiala cu care se confrunta lumea Disney (si altele).

Intr-o cu totul alta zona a jocurilor, cea de gambling, se poate observa ca numarul celor care prefera jocurile cu dealeri live in detrimentul celor clasice este in crestere, mesele de ruleta si blackjack Evolution Gaming fiind cele mai populare Jocuri Live la VladCazino, primul cazino online din Romania. Daca aceste mese, la care actiunea se desfasoara chiar in fata ochilor tai, reprezinta un salt urias pentru cazinourile online, este foarte interesant de observat in ce masura tehnologia VR (Virtual Reality) va aduce noi schimbari in acest domeniu.

În articolul

Cele mai populare jocuri video in prima parte din 2019

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x