Cinci semne CLARE că eşti vizitat de îngerul tău păzitor

Publicat pe 07.04.2016 la 12:45 Actualizat pe 07.04.2016 la 15:15

Îngerii păzitori ne atrag întotdeauna atenţia la semne şi ne lasă mereu indicii pentru a ne îndrepta în direcţia bună. Deşi la început aceste semne pot părea mici, odată ce sunt recunoscute şi apreciate, ele pot creşte în intensitate şi frecvenţă.

littlethings.com

Îngerii păzitori ne atrag întotdeauna atenţia la semne şi ne lasă mereu indicii pentru a ne îndrepta în direcţia bună. Deşi la început aceste semne pot părea mici, odată ce sunt recunoscute şi apreciate, ele pot creşte în intensitate şi frecvenţă.

Penele

Găsirea penelor în jurul tău este unul dintre cele mai comune semne ale prezenţei îngerilor în calea ta. Atunci când găseşti pene albe, chiar şi într-un loc unde nu sunt prezente păsări albe, să fii sigur că sunt de la îngerii tăi păzitori.

Arome fantastice

Ţi s-a întâmplat vreodată să fii într-o casă pustie şi ai simţit un miros plăcut, deşi totul arată dezolant? Îngerii se pot manifesta şi prin arome interesante, diferite de parfumurile florilor pe care le cunoşti.

Curcubeul

Acesta este un simbol comun al iubirii Divine. O sferă în culorile curcubeului observată în jurul lunii, un curcubeu dublu sau unul care apare atunci când nici măcar nu a plouat sunt semne spectaculoase de la îngeri, care ne asigură că sunt alături de noi.

Vise

Cele mai multe semne pe care le primesc oamenii de la îngeri se manifestă prin intermediul viselor. Îngerii capătă chipul persoanelor dragi pentru ca mesajul lor să îţi intre rapid în subconştient.

Schimbări bruşte de temperatură

Atunci când îngerii se află în preajma ta poţi experimenta o schimbare a temperaturii, ceea ce reprezintă încă o confirmare minunată a faptului că ei veghează asupra ta. Acest fenomen apare pentru că modul în care vibrează îngerii poate încetini sau accelera moleculele din aer, rezultatul fiind schimbarea confortului termic.

În articolul

Cinci semne CLARE că eşti vizitat de îngerul tău păzitor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x