Ciorbă de ştevie

Publicat pe 02.05.2012 la 18:30

Ingrediente:

ştevie

5-6 ouă

Scariţă afumată

ceapă verde

borş

sare

morcov

ţelină

păstârnac

ardei

leuştean

lămâie

ulei

Mod de preparare:

Scăriţa afumată se pune la fiert împreună cu legumele tocate.

Ştevia se spală şi se opăreşte în apă cu zeamă de lămâie.

Se scurge şi se toacă mărunt, apoi se pune la călit în puţin ulei, după care se adaugă 4 ouă bătute bine.

Prăjeala de ştevie se toarnă peste ciorbă şi se mai lasă câteva minute la fiert.

La final se adaugă borşul şi se mai lasă să dea în cateva clocote.

La final se toacă leuşteanul, se adaugă în ciorbă şi se mai bat 2-3 gălbenuşuri de ou.

Ciorba se poate servi şi rece.

În articolul

Ciorbă de ştevie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2024. Berbecii sunt atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rezultate parţiale alegeri prezidenţiale. Elena Lasconi măreşte diferenţa faţă de Marcel Ciolacu, care a căzut pe locul 3. Georgescu, pe primul loc
a1.ro
De ce Carmen Iohannis nu a votat alături de soțul său, Klaus Iohannis, la prezidențiale. Unde a fost Prima doamnă
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de covrigi de casă. Pașii pe care să-i urmezi ca să iasă mai buni ca la patiserie
Catine
Prăjitură cu dovleac și griș. Desert simplu și ușor de preparat
useit.ro
Informațiile electorale false de pe TikTok. Cum au fost influențați utilizatorii din mai multe țări
as.ro
Soţia kosovarului Vedat Muriqi arată fabulos! Edibe este femeia care îl calmează după gesturile golăneşti de pe terenurile de fotbal
MediCOOL
5 simptome ale cancerului de colon și cum să-ți reduci riscurile
Spynews
Cine este Călin Georgescu, candidat independent la Alegerile Prezidențiale 2024. Toate informațiile despre cariera și familia lui
DeParinti
Cel mai bun mic dejun pentru copiii care merg la școală. Nutriționiștii recomandă aceste alimente pentru cei mici
MediCOOL
Ce este cafeaua decofeinizată. Care sunt caracteristicile acestei băuturi
HelloTaste
Spaghetti alla Nerano sau paste cremoase cu dovlecei. Rețetă pe cât de ușoară, pe atât de apetisantă
x