Cocoş umplut

Publicat pe 23.03.2012 la 17:05

Ingrediente:

1 cocoş

ciuperci

1 cană de orez

mărar

cimbru

pipote

sare

ceapă verde

ceapă uscată

pătrunjel

boia

Mod de preparare:

Se pun pipotele la fiert. După ce au fiert se toacă mărunt.

Se toacă pătrunjelul.

Orezul se pune la fiert.

Ceapa şi ciupercile se toacă şi se pun la călit împreună cu pipotele.

Orezul fiert se amestecă cu toate celelalte ingrediente călite.

Se pune sare, piper, cimbru, pătrunjel.

Tot amestecul se pune în cocoş, se coase, se unge cu boia şi se pune într-o cratiţă unsă.

Se adaugă o cană de apă şi o jumătate de cană de vin.

Se bagă la cuptor 45 de minute.

În articolul

Cocoş umplut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2024. Berbecii sunt atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rezultate parţiale alegeri prezidenţiale. Elena Lasconi măreşte diferenţa faţă de Marcel Ciolacu, care a căzut pe locul 3. Georgescu, pe primul loc
a1.ro
De ce Carmen Iohannis nu a votat alături de soțul său, Klaus Iohannis, la prezidențiale. Unde a fost Prima doamnă
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de covrigi de casă. Pașii pe care să-i urmezi ca să iasă mai buni ca la patiserie
Catine
Prăjitură cu dovleac și griș. Desert simplu și ușor de preparat
useit.ro
Informațiile electorale false de pe TikTok. Cum au fost influențați utilizatorii din mai multe țări
as.ro
Soţia kosovarului Vedat Muriqi arată fabulos! Edibe este femeia care îl calmează după gesturile golăneşti de pe terenurile de fotbal
MediCOOL
5 simptome ale cancerului de colon și cum să-ți reduci riscurile
Spynews
Cine este Călin Georgescu, candidat independent la Alegerile Prezidențiale 2024. Toate informațiile despre cariera și familia lui
DeParinti
Cel mai bun mic dejun pentru copiii care merg la școală. Nutriționiștii recomandă aceste alimente pentru cei mici
MediCOOL
Ce este cafeaua decofeinizată. Care sunt caracteristicile acestei băuturi
HelloTaste
Spaghetti alla Nerano sau paste cremoase cu dovlecei. Rețetă pe cât de ușoară, pe atât de apetisantă
x