Criss și Vlad, părinții micuței Maria Nicole... în clipul ”Mii de culori”. Vezi și tu videoclipul pe tvhappy.ro

Publicat pe 25.10.2018 la 19:09 Actualizat pe 25.10.2018 la 19:20

În vârstă de opt ani, Maria Nicole lansează a șasea piesă din cariera muzicală, “Mii de culori”, însoțit de un videoclip plin de culoare. Tânăra, care o interpretează pe Mara în “Fructul oprit”, i-a avut alături la filmările clipului pe Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, cei doi actori cu care face echipă și în serialul de la Antena 1.

Maria Nicole și-a propus să petreacă în “Mii de culori”. Acesta este titlul noii ei melodii, care beneficiază și de un videoclip pe măsură.

Îmi place foarte mult piesa, este o melodie veselă. Cred că fiecare copil își dorește o petrecere cum e cea din videoclip, să aibă alături prietenii, să cânte și să danseze” , spune mica artistă.

Videoclipul a fost filmat la începutul verii, într-o locație din București, iar tânăra i-a avut alături pe Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună cu care joacă și în serialul “Fructul oprit”.

La filmări ne-am distrat super tare, iar cu Criss și Vlad am râs foarte mult pentru că făceam fel și fel de glume. O să vedeți într-un making of, pe care o să-l postez pe canalul meu de youtube, cât de tare a fost. Rolul meu din videoclip, într-un anumit fel, chiar o reprezintă pe Mara, personajul din «Fructul oprit», care este foarte deșteaptă, dar și răsfățată” , mai spune ea. Pe lângă talentul său, Maria Nicole a avut parte și de sprijinul părinților săi pe plan muzical, tatăl fiind cel care o ajută din punct de vedere tehnic, iar mama se ocupă de vestimentație.

În urmă cu patru ani, Maria Nicole a făcut primii pași pe plan muzical, având deja la activ videoclipuri (“Mama”, “Orașul faptelor bune”, “Above the stars”, “Feeling ok”, “De Crăciun” etc.) care se bucură de numeroase aprecieri în mediul online. Și-a dezvoltat aptitudinile artistice la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, unde a beneficiat de bursă, iar timp de un an a studiat actoria. Maria trăiește acum emoțiile primului său mare proiect actoricesc. Ea o interpretează pe Mara – fiica Anei Caragea (Cristina Ciobănașu), în cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”, care poate fi urmărit miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Criss și Vlad, părinții micuței Maria Nicole... în clipul ”Mii de culori”. Vezi și tu videoclipul pe tvhappy.ro

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x