Cristi Brancu, DECLARAȚII IMPRESIONANTE despre jurata X Factor: "Delia s-a dat de trei ori peste cap, ca-n poveste, şi..."

Publicat pe 22.09.2016 la 16:00 Actualizat pe 22.09.2016 la 17:18

Din vedetă a devenit o instituție! Așa o descrie Cristi Brancu pe Delia. Drept dovadă că jurată X Factor l-a impresionant peste măsură, prezentatorul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, a vorbit în termeni de laudă despre traiectoria pe care Delia a avut-o pe piață muzicală

Din vedetă a devenit o instituție! Așa o descrie Cristi Brancu pe Delia. Drept dovadă că jurată X Factor l-a impresionant peste măsură, prezentatorul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, a vorbit în termeni de laudă despre traiectoria pe care Delia a avut-o pe piață muzicală.

Talentul Deliei a impresionat o țară întreagă și nici pe Cristi Brancu nu l-a lăsat indiferent. Prezentatorul Antenei Stars a postat, pe blogul său, câteva rânduri despre jurata de la X Factor.

"Undeva, pe drumul dintre relaxare şi maximă performanţă, s-a întâmplat ceva incredibil, acum trei ani, cu Delia.Chiar ea.

Copilul teribil de acum aproape 20 de ani, care puncta decisiv către notorietate la umbra ţeposului Nick în cuplul N&D. Si care avea toate şansele să rămână… doar atât. Exploziva generaţie a anilor 2000 a creat o ploaie de steluţe pe care, 15 ani mai târziu, le-am putut descoperi ca ospătari, bodyguarzi, recepţionere, vedetuţe sexy-porno, fără a umbri însă şi impunerea definitivă a unor superlative de ambiţie: Laurentiu Duţă, Andreea Bănică, Andreea Bălan şi, prinzând acest tren în alergare, gâfâind, şi cu o ultimă forţare a mâinii, Delia.(...)

Ea ar fi putut rămâne mai degrabă protagonistă de tabloid decât de scenă. Artista ideală pentru Zilele Oraşului Oricare Ar Fi El, Dar Nu Reşedinţă de Judet. Ceva s-a petrecut însă – şi are legatură directă cu omul care o completează, Răzvan.

Delia s-a dat de trei ori peste cap, ca-n poveste, şi în doar trei ani de zile, a ajuns să o detroneze pe Loredana din rolul de Madonna a României. Geniala americancă a stabilit un standard de succes – vandabilitate prin frivolitate şi provocare, piese cu lipici, inovaţie în spectacol scenic şi reinventare -, la care mai toate visează, dar puţine îl pot atinge.

În România, reinventarea de gen feminin a fost o Loredana care a trecut, peste ani, prin multiple feţe ale personalităţii sale, dar ale cărei cântece de top în ultimii zece ani sunt, maxim, două. Concertele ei sunt superbe, ea e un bulgăre de forţă şi emoţie, dar dacă nu eşti la radio, nu poţi fi numărul unu!

De parcă ar fi primit de la Divinitate (doar nu din altă parte…) o injecţie de inspiraţie, Delia a ajuns, în doar trei ani, la opt mega-succese! De la căutarea disperată într-un deceniu a piesei care să dea lovitura, a ajuns acum ţinta preferată a compozitorilor la modă(...)Delia a devenit, din vedetă, o instituţie".

Citește continuarea aici!

În articolul

Cristi Brancu, DECLARAȚII IMPRESIONANTE despre jurata X Factor: "Delia s-a dat de trei ori peste cap, ca-n poveste, şi..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x