Dan Negru, despre “Români care dezvoltă România”: “Apariţia acestui catalog este extrem de importantă şi bine-venită”

Publicat pe 27.04.2016 la 09:21 Actualizat pe 27.04.2016 la 10:16

În urmă cu câteva zile, a apărut catalogul “Români care dezvoltă România”, coordonat de Alessandra Stoicescu, şi care conţine numele a celor mai puternici oameni de afaceri din România.

În urmă cu câteva zile, a apărut catalogul “Români care dezvoltă România”, coordonat de Alessandra Stoicescu, şi care conţine numele a celor mai puternici oameni de afaceri din România. De asemenea, în publicaţie apar editoriale semnate de personalităţi precum Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naţionale a României, premierul Dacian Cioloş, MihaI Daraban, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, dar şi realizatori de emisiuni cu tradiţie, precum Alessandra Stoicescu, Radu Tudor şi Dan Negru.

“Într-o lume ticsită de corporaţii şi multinaţionale, breaslă mea a uitat să ia în considerare şi pe românii care trudesc în România. De-asta cred că apariţia acest catalog este extrem de importantă şi bine-venită, dar reprezintă şi un soi de reparaţie morală”, spune Dan Negru despre “Români care dezvoltă România”.

“Într-un clasament al celor mai importante descoperiri din ultimii 100 de ani, televiziunea ocupă locul doi, după dezvoltarea industriei medicamentelor. Celor nedreptățiți, televiziunea le dă speranță, celor doborâți de calamități naturale le oferă spectacole de tip teledon, business-ul tv oferă fiecarei părți din societate câte ceva. Potrivit unor sondaje comandate de BBC, în ultimii 50 de ani televiziunea a reușit să salveze omenirea de la cel puțin 20 de războaie, libera comunicare i-a făcut pe liderii națiunilor implicate în posibilele conflicte să găsească soluții.

Sportul a fost definitv schimbat datorită televiziunii. Cea mai mare revoluție în fotbal a fost o invenție a televiziunii: reluarea. Până la ea, dacă pierdeai un gol nu-l mai puteai vedea niciunde. Reluarea fazelor importante la un meci de fotbal pare azi un lucru ce ține de normalitate, dar ea a fost o găselniță a televiziunii. Imaginați-vă un meci de fotbal în care nu există reluările golurilor. Pare imposibil. În tenis, jucătorul nu are voie să stea mai mult de 25 de secunde între servicii și asta pentru că televiziunea a introdus regula celor 25 de secunde pentru ca jocul să devină mult mai dinamic”, a scris Dan Negru intr-un editorial ce poate fi citit in intregime in “Romani care dezvolta Romania”.

În articolul

Dan Negru, despre “Români care dezvoltă România”: “Apariţia acestui catalog este extrem de importantă şi bine-venită”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x