De ce ÎNȘALĂ bărbații, chiar dacă IUBESC. Motivul este INCREDIBIL

Publicat pe 18.08.2016 la 12:43 Actualizat pe 18.08.2016 la 13:17

Întotdeauna își doresc să le fii loială, în timp ce ei îți sunt infideli. Uneori, în ciuda sentimentelor, pe care le ai, și, pe care le are partenerul tău față de tine, te trezești înșelată și fără nici o explicație concretă.

martaval.com

Întotdeauna își doresc să le fii loială, în timp ce ei îți sunt infideli. Uneori, în ciuda sentimentelor, pe care le ai, și, pe care le are partenerul tău față de tine, te trezești înșelată și fără nici o explicație concretă.

Dragostea are părțile ei. Nu întotdeauna este roz, asta chiar dacă sentimentele ambilor parteneri par să fie reciproce. Ajungi să te îndoiești de ele, în momentul, în care descoperi că omul, cu care ești, nu ți-a fost tocmai fidel.

Iar de aici lucrurile se schimbă...

Este greu de spus de ce bărbați înșală, asta chiar dacă au lângă ei o femeie loială, însă de-a lungul timpului au fost oferite tot mai multe variante pentru "escapadele" lor.

Potrivit celor de la wittyfeed.com, care au întocmit un top al celor mai plauzibile motive ale infidelității bărbaților, s-a ajuns la concluzia că dragostea nu reprezintă o problemă pentru reprezentanții sexului masculin. Adică, sentimentele pe care le au față de cea cu care sunt implicați într-o relație, nu-i împiedică să mai "calce greșit".

Ei te pot iubi cu adevărat, însă nu înseamnă neapărat că îți vor fi fideli. Ca fire, bărbații sunt narcisiști, iar asta îi determină să nu dezvolte o relație așa cum trebuie.

De altfel, o altă explicație constă în faptul că reprezentanții sexului masculin sunt egoiști și adoră să primească atenție. Iar, atunci când o primesc, nu o refuză...

Chiar dacă au lângă ei partenera ideală, frumoasă, deșteaptă și devreme acasă, ei nu spun în momentul în care se ivesc alte oportunități.

Pe de altă parte, unii bărbați se pot simți nesiguri, lipsiți de încredere în relația pe care au. Dacă trăiesc cu sentimentul că îi vei părăsi, s-ar putea să facă ei primul pas spre asta...

Sursa foto: glupih.net

În articolul

De ce ÎNȘALĂ bărbații, chiar dacă IUBESC. Motivul este INCREDIBIL

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x