Despre show

Publicat pe 14.06.2011 la 18:23 Actualizat pe 21.05.2012 la 15:54

Ellen Show cel mai tare daily show din America – un spectacol care tratează într-o manieră captivantă subiecte de larg interes prin intermediul super-starurilor americane invitate în fiecare ediţie, oameni care aduc cu ei poveşti sau talente extraordinare, un show ce s-a transformat în destinaţia preferată pentru râs şi bună dispoziţie.

Aflat în prezent la cel de al optulea sezon, Ellen Show are la activ un impresionant număr de premii Daytime Emmy şi continuă să se impună ca lider de piaţă în rândul show-urilor de acest gen.

În urmă cu doi ani s-a mutat în ograda Warner Bros, ceea ce a permis producţiei să interacţioneze cu altele din aceeaşi categorie, inclusiv cu show-urile tv de primetime, cu producţiile teatrale şi cu celebrităţile momentului.

Gazda, Ellen DeGeneres, continuă să împărtăşească din experienţele sale înălţătoare şi uneori hilare. În cadrul show-ului, ea tratează cu umor şi talent problemele de actualitate din viaţa telespectatorilor, prin stilul său distinct de a atinge fiecare aspect. Abordează adesea discuţii care ţin mai mult de o zi, permiţând telespectatorilor să se conecteze la un număr important de subiecte.

Show-ul continuă să aducă şi mai mult “praf de stele”. Este un catalog eclectic de performanţe începând de la legende ale muzicii, super-staruri pop, cântăreţi de muzică country, artişti R&B sau hip-hop, actori şi oameni politici. Cher, Madonna, Paul McCartney, Prince, Sir Elton John, Beyoncé, Lady Gaga, Pink, Mariah Carey, Kanye West, The Black Eyes Peas, Mary J. Blige, Keith Urban, Taylor Swift, Rascal Flatts, Brad Pitt, Reese Witherspoon, Justin Timberlake, Penelope Cruz, Halle Berry, Drew Barrymore si chiar Duffy si Estelle.

Ellen Show a devenit destinaţia pentru râs şi bună dispoziţie. Decorul duce adesea la aceste momente imprevizibile de distracţie, determinând invitaţii să spună şi să facă lucruri surprinzătoare la care cei de acasă nici nu se gândesc şi pe care nu le pot vedea niciunde în altă parte.

Spectacolul este un amestec divers de interviuri, celebrităţi, interpreţi, public activ, de fiecare dată oameni cu poveşti sau talente extraordinare.

În primul său an (2003) a luat un premiu Daytime Emmy, inclusiv pentru “Un show remarcabil”, după un record de 12 nominalizari.

Între timp a luat numeroase alte premii: premiul GENESIS la categoria Talk-Show-uri şi PETA (People for the Ethical Treatment of Animals – Oameni pentru Tratarea Etică a Animalelor) nominalizând-o pe Ellen DeGeneres drept Femeia Anului, premiul Johnny Carson la Variety Television în 2005 şi 2006 de la producătorii Guild of America.

În articolul

Despre show

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x