Doinița Oancea, despre intervențiile estetice: ”Trebuie să îmbătrânesc frumos”

Publicat pe 01.10.2018 la 14:02 Actualizat pe 01.10.2018 la 14:09

Se află în lumina reflectoarelor de aproximativ 11 ani, iar în tot acest timp Doinița Oancea a preferat să se țină departe de intervențiile estetice. Actrița, care o interpretează pe Tanța în “Fructul oprit” – serialul difuzat miercurea la Antena 1, mărturisește că nu este deloc atrasă de această idee, având o cu totul altă perspectivă.

Nu am nicio operație estetică până la momentul ăsta, nu am nici o intervenție nici măcar din aceea non-invazivă la față sau la corp, și nu știu dacă voi apela la vreuna dintre aceste modalități. Cred că trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că îmbătrânesc și poate că trebuie să îmbătrânesc frumos, având grijă de ce mi-a dat Dumnezeu și nu neapărat apelând la toate aceste artificii. Și mai cred că un actor are nevoie de ridurile de expresie, pentru că trebuie să transmită emoții, iar emoțiile se citesc în riduri, în dungile de pe față, în grimasele pe care le facem. Dacă aș avea botox, nu știu cum ar fi”, spune Doinița Oancea, pe care telespectatorii o pot vedea în noul sezon al serialului „Fructul oprit”, miercurea, de la 20.00, la Antena 1.

Aceasta mărturisește că ar fi dispusă să treacă printr-o transformare majoră de dragul actoriei.

“Cred că aș fi dispusă să fac anumite schimbări de ordin fizic dacă, într-adevăr, rolul care mi s-ar oferi m-ar captiva atât de mult încât să slăbesc sau să mă îngraș foarte mult sau chiar să îmi tund părul. Deci, da, dacă este un rol care merită, probabil aș face asta”, recunoaște ea.

Telespectatorii o pot urmări pe Doinița Oancea, în fiecare zi de miercuri, de la 20.00, în cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”, la Antena 1.

În articolul

Doinița Oancea, despre intervențiile estetice: ”Trebuie să îmbătrânesc frumos”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x