Doinița Oancea și-a serbat ziua de naștere printr-o triplă petrecere

Publicat pe 18.02.2019 la 13:34 Actualizat pe 18.02.2019 la 13:36

“Mulți ani trăiască!”, i-au cântat colegii din echipa “Fructul oprit”, în momentul în care Doinoța Oancea a pășit pe platourile de filmare. Adriana Trandafir, Cosmina Dobrotă, Liviu Vârciu, Ana Crețu, dar și membrii echipei de producție au întâmpinat-o cu urări.

Doinița Oancea, actrița care o interpretează pe Tanța în “Fructul Oprit” de la Antena 1, și-a sărbătorit recent aniversarea printr-o triplă petrecere. Urările au început încă de la miezul nopții, când prietenii i-au organizat o petrecere surpriză, au continuat pe platourile de filmare ale serialului, iar seara “dublul majorat“ a fost marcat la un restaurant din Capitală.

“Mulți ani trăiască!”, i-au cântat colegii din echipa “Fructul oprit”, în momentul în care aceasta a pășit pe platourile de filmare. Adriana Trandafir, Cosmina Dobrotă, Liviu Vârciu, Ana Crețu, dar și membrii echipei de producție au întâmpinat-o cu urări, vineri, la Snagov, înainte de a începe filmările.

Sunt cea mai fericită când muncesc de ziua mea”, le-a spus Doinița Oancea, emoționată de gestul acestora.

Ziua mea de naștere a început de la miezul nopții, cu o petrecere surpriză, au venit prietenii să-mi cânte la mulți ani. Am venit apoi pe platourile de filmare, la «Fructul oprit». Le-am adus bomboane colegilor, ca la școală. Sunt foarte fericită pentru că îmi serbez dublul majorat”, a mărturisit actrița care o interpretează pe Tanța în “Fructul oprit”, serialul difuzat miercurea de la 20.00 la Antena 1.

La ceas aniversar, Doinița și-a pus o dorință importantă: “Sănătate pentru cei dragi ai mei și de restul are grijă Dumnezeu, pentru mine, nu am nici un dubiu”.

Seara, petrecerea a continuat la un restaurant din Capitală, unde Doinița s-a întâlnit cu colegi, prieteni, care au ținut să-i fie aproape în acest moment. A fost răsfățată cu numeroase cadouri, bijuterii, haine, parfumuri și flori, dar și cu sute de mesaje, care au venit și din mediul online.

În articolul

Doinița Oancea și-a serbat ziua de naștere printr-o triplă petrecere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x