Rivalitatea dintre cele două vedete a atins COTE MAXIME! Este INCREDIBIL ce spune Lady Gaga despre Madonna

Publicat pe 21.10.2016 la 12:58 Actualizat pe 21.10.2016 la 13:18

Lady Gaga nu vrea sa fie comparata cu Madonna

hepta.ro

Lady Gaga nu vrea să fie comparată cu Madonna! Pentru alți artiști, această asociere ar fi nemaipomenită, dar nu același lucru se întâmplă și pentru cântăreața nonconformistă.

Rivalitatea dintre Lady Gaga şi Madonna s-a amplificat încă o dată, după ce interpreta piesei ”Poker Face” a sugerat că legenda muzicii pop nu îşi compune singură piesele şi nu cântă la instrumentele folosite pe scenă, informează contactmusic.com.

Neînţelegerile dintre cele două dive au început atunci când criticii muzicali au comparat piesa ”Born This Way” a cântăreţei Lady Gaga cu single-ul ”Express Yourself” al Madonnei.

Apoi, Madonna a acuzat-o public pe mai tânăra ei colegă de breaslă că i-a ”copiat” cântecul.

Singura dată când am criticat-o pe Lady Gaga a fost atunci când am simţit că ea a copiat ostentativ unul dintre cântecele mele. Nu are nicio legătură cu afirmaţii precum aceea că «ea îmi ia coroana» sau că «ea ocupă o parte din spaţiul meu». Ea are nişa ei. Cred că este o cântăreaţă şi o compozitoare foarte talentată. A fost, deci, o critică singulară”, a declarat Madonna, în 2015.

Deşi disputa dintre cele două artiste părea să se fi stins pentru o vreme, un nou război al declaraţiilor a fost reaprins de Lady Gaga, care a formulat o critică subtilă la adresa Madonnei, într-un interviu cu Zane Lowe, prezentator al postului Beats 1 Radio.

Eu şi Madonna suntem foarte diferite”, a declarat cântăreaţa în vârstă de 30 de ani, joi, atunci când a fost întrebată despre asemănările dintre cele două artiste. ”Eu nu aş face deloc această comparaţie şi nu vreau ca această frază să fie considerată o lipsă de respect faţă de Madonna. Este o doamnă foarte drăguţă şi a avut o carieră fantastică şi îndelungată, este cel mai mare star pop din toate timpurile”.

”Însă eu cânt la munte instrumente. Compun versurile pentru piesele mele, petrec multe ore în fiecare zi în studioul de înregistrări. Sunt producător. Sunt textier. Ceea ce fac eu este diferit”, a adăugat Lady Gaga.

”Nu fac doar să repet din nou şi din nou pentru a susţine un show. Există spontaneitate în munca mea. Îmi permit luxul de a eşua. Îmi permit să ratez. Nu-mi e frică de greşelile mele... Există diferenţe majore între eu şi ea şi nu spun asta într-un mod lipsit de respect. Pur şi simplu nu-mi place să mai fiu comparată cu cineva”, a adăugat Lady Gaga.

Lady Gaga îşi va lansa cel de-al cincilea album de studio din carieră, ”Joanne”, pe 21 octombrie. Albumul ”Joanne” cuprinde 12 piese şi include colaborări ale cântăreţei americane şi cu alţi artişti celebri, precm Father John Misty, Beck şi Florence Welch, solista grupului Florence and the Machine.

Lady Gaga, pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a născut pe 28 martie 1986. Şi-a început cariera muzicală în 2001, iar până în prezent a lansat patru albume de studio. Artista, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy.

Madonna, născută pe 16 august 1958, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană, ale cărei discuri s-au vândut în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită ”regina muzicii pop”, vedeta americană a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, 3 American Music Awards, 2 Brit Awards, dar şi două Globuri de Aur.

Sursa foto: hepta.ro

În articolul

Rivalitatea dintre cele două vedete a atins COTE MAXIME! Este INCREDIBIL ce spune Lady Gaga despre Madonna

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x