Experimentează esențele lumii într-o singură zi. IWA Charity Christmas Bazaar

Publicat pe 08.12.2016 la 12:01 Actualizat pe 08.12.2016 la 12:06

IWA Charity Christmas Bazaar – Experimenteaza esentele lumii intr-o singura zi

Comunitatea diplomatică din România se mobilizează în spirit filantropic pe 11 Decembrie. Pe 11 decembrie 2016, între orele 10:00 și 16:00, la pavilionul C3 al Romexpo, va avea loc cea de-a 24 a ediție a IWA Charity Christmas Bazaar, eveniment caritabil organizat în fiecare an de IWA - Asociația Internațională a Femeilor din Romania sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Tradițiile culturale, de la muzică și dans, la meșteșuguri și obiceiuri culinare, vor transforma ziua vizitatorilor într-o experiență inedită ce înseamnă pe de o parte o călătorie în jurul lumii, iar pe de alta, participarea la generoasa idee de a dărui celor nevoiași o șansă la un trai decent.

Pe 11 Decembrie, aproximativ 400 de voluntari din peste 60 de țări își vor reuni forțele în spirit filantropic, pentru a asambla un eveniment manifest al solidaritatii, empatiei, diversitatii si diplomatiei culturale.

În fiecare an, comunitatea internațională din România a răspuns invitației IWA de a sprijini proiectele locale în care organizația este implicată, iar fondurile strânse din vânzarea produselor traditionale ale țărilor participante, precum și din sponsorizările directe, au contribuit la succesul altor organizații caritabile printre care se numară Asociația Free, Casa Ioana, Asociația de Medicină Pentru Sănătate Publică, Asociația Sfântul Ștefan, Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată, Casa Shalom, Nightingale Children Project, Touched România.

Evenimentul prezidat de către Excelența Sa, Mrs. Merica Vidiš, Președinte Onorific al Bazarului de Crăciun, Marina Coandă Bundac, Președinte al Bazarului de Crăciun și de Terry O'Donnell Parsons, Președinte IWA.

Ca în fiecare an, Fundația Mereu Aproape participă la IWA Charity Christmas Bazaar pentru a aduce bucuria sărbătorilor de iarnă în inimile copiilor pe care îi susține. Anul acesta, Fundația Mereu Aproape îi are alături pe producătorii români, având la standul său produse românești speciale ce vor deveni darurile și surprizele pe care vizitatorii târgului le caută de sărbători. Banii strânși se vor transforma în cadouri de Crăciun pentru copiii pe care Fundația îi ajută, copii încercați deja de greutățile vieții și cărora cadourile le vor aduce fericire în suflet și le vor face viața mai frumoasă.

IWA - Asociația Internațională a Femeilor din Romania este o organizație non-guvernamentală și non-profit, inițiată în 1978, este formata din membre provenind din Corpul Diplomatic acreditat în România, dar și din comunitatea civilă - culturală sau de afaceri -, reprezentând peste 37 de țări.

În articolul

Experimentează esențele lumii într-o singură zi. IWA Charity Christmas Bazaar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti străini când au văzut spectacolul unic: "Dumnezeule! Am vrut să plâng"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!”
MediCOOL
Mâncare procesată și ultraprocesată. Ce alimente intră în aceste categorii și care sunt riscurile lor
Spynews
Horoscop sâmbătă, 18 mai 2024: Leii vor avea chef de viață
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x