Fasole cu lapte

Publicat pe 11.05.2012 la 18:13


Ingrediente:

500 g fasole vrede păstăi
2 cepe
1 l lapte bătut
2 gălbenuşuri
200 g smântănă
mărar
ulei

Mod de preparare:

Ceapa se toacă şi se pune la călit în ulei.
Se adaugă fasolea fiartă în prealabil şi tocată mărunt.
Se lasă puţin la călit şi se adaugă laptele bătut amestecându-se permanent pentru a nu se lipi.
Se adaugă sare după gust.
Se lasă la fiert pentru 20 de minute, iar când se stinge focul se freacă gălbenuşurile cu smântână care se adaugă în ciorbă.
La final se presară mărarul tocat mărunt.

În articolul

Fasole cu lapte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2024. Berbecii sunt atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rezultate parţiale alegeri prezidenţiale. Elena Lasconi măreşte diferenţa faţă de Marcel Ciolacu, care a căzut pe locul 3. Georgescu, pe primul loc
a1.ro
De ce Carmen Iohannis nu a votat alături de soțul său, Klaus Iohannis, la prezidențiale. Unde a fost Prima doamnă
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de covrigi de casă. Pașii pe care să-i urmezi ca să iasă mai buni ca la patiserie
Catine
Prăjitură cu dovleac și griș. Desert simplu și ușor de preparat
useit.ro
Cel mai sănătos fruct din lume. Are un scor nutrițional de 96 din 100
as.ro
Soţia kosovarului Vedat Muriqi arată fabulos! Edibe este femeia care îl calmează după gesturile golăneşti de pe terenurile de fotbal
MediCOOL
5 simptome ale cancerului de colon și cum să-ți reduci riscurile
Spynews
Cine este Călin Georgescu, candidat independent la Alegerile Prezidențiale 2024. Toate informațiile despre cariera și familia lui
DeParinti
Cel mai bun mic dejun pentru copiii care merg la școală. Nutriționiștii recomandă aceste alimente pentru cei mici
MediCOOL
Ce este cafeaua decofeinizată. Care sunt caracteristicile acestei băuturi
HelloTaste
Spaghetti alla Nerano sau paste cremoase cu dovlecei. Rețetă pe cât de ușoară, pe atât de apetisantă
x