DEZVĂLUIRI ȘOCANTE: Fiica regretatului Michael Jackson susţine că tatăl ei a fost ucis

Publicat pe 25.01.2017 la 08:40 Actualizat pe 25.01.2017 la 11:53

La sapte ani de la moartea megastarului, fiica acestuia face declaratii socante!

Instagram

Fiica regretatului Michael Jackson a făcut dezvăluiri şocante. Ea susţine că moartea tatălui ei a fost o înscenare şi că, de fapt, starul a fost ucis. "Din când în când mai lăsa să se înţeleagă că sunt oameni care vor să-i facă rău şi care îl urmăresc", a povestit ea.

Paris Jackson este convinsă că tatăl ei, megastarul american Michael Jackson, ”a fost ucis”, adevărul fiind ”evident pentru întreaga familie” şi pentru toţi prietenii artistului, a declarat tânăra într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, informează mirror.co.uk.

Este evident. Toate lucrurile indică acest lucru. Se pare că este o întreagă teorie a conspiraţiei şi sună a minciună, dar toţi fanii adevăraţi şi toţi membrii familiei ştiu asta. A fost o înscenare. A fost o minciună”, a spus Paris Jackson.

Întrebată cine ar fi dorit ca Michael Jackson să moară, tânăra a spus că ”foarte multe persoane” au avut probleme cu el.

Sigur că vreau dreptate, dar este un joc de şah. Şi încerc să joc corect. Doar atât pot spune deocamdată. La un moment dat, a spus (Michael Jackson, n.r.): «Mă vor ucide într-o zi»”, a mai declarat Paris Jackson, amintind de afirmaţii similare făcute de Lisa Marie Presley, a doua soţie a megastarului, într-un interviu acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey.

Michael Jackson a câştigat 15 premii Grammy (dintre care două trofee onorifice), 26 American Music Awards (mai mult decât oricare alt artist solo), a fost recompensat cu două stele pe Walk of Fame din Hollywood - în 1980, ca membru al grupului Jackson Five, şi în 1984, ca artist solo - şi a fost inclus de două ori în Rock and Roll Hall of Fame - în calitate de membru al grupului Jackson Five, în 1997, şi ca artist solo, în 2001.

Cu o viaţă personală marcată de numeroase controverse şi apariţii publice intens mediatizate, Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic, pe care starul american îl utiliza ca somnifer. Artistul efectua în acea perioadă o serie de repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, ”This Is It Tour”, care ar fi trebuit să includă 50 de show-uri şi să înceapă în iulie 2009, la Londra.

După decesul cântăreţului american, custodia celor trei copii ai lui - Prince Michael Jackson I, (născut pe 13 februarie 1997), Paris Katherine Jackson (născută pe 3 aprilie 1998) şi Prince Michael Jackson II (supranumit ”Blanket”, născut pe 21 februarie 2002) - a fost încredinţată mamei megastarului, Katherine Jackson.

În articolul

DEZVĂLUIRI ȘOCANTE: Fiica regretatului Michael Jackson susţine că tatăl ei a fost ucis

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x