FOTO: Are un trup de ZEIȚĂ! La 46 de ani, Naomi Campbell a pozat SEXY în lenjerie intimă

Publicat pe 25.08.2016 la 10:07 Actualizat pe 25.08.2016 la 10:21

Nu mai este demult o adolescentă, dar arată ca și când ar fi! Timpul nu îi este dușman, ci prieten! La 46 de ani, Naomi Campbell demonstrează că își merită din plin titulatura de top-model, dovadă fiind și ultimul shooting realizat în lenjerie intimă.

hepta.ro

Nu mai este demult o adolescentă, dar arată ca și când ar fi! Timpul nu îi este dușman, ci prieten! La 46 de ani, Naomi Campbell demonstrează că își merită din plin titulatura de top-model, dovadă fiind și ultimul shooting realizat în lenjerie intimă.

Are un trup de zeiță! Cu siguranță, vei spune și tu asta, după ce vei vedea ultima fotografie, în care Naomi Campbell apare sumar îmbrăcată.

În vârstă de 46 de ani, top-modelul britanic promovează o colecţie de lenjerie intimă, într-o campanie publicitară realizată de fotograful Mario Testino, informează dailymail.co.uk.

Celebrul model, care are în spate o experienţă de peste trei decenii în industria modei, prezintă prin această campanie o nouă linie de lenjerie intimă creată de brandul italian Yamamay.

Vedeta britanică a publicat pe Instagram şi câteva înregistrări video din culisele filmărilor de la clipul promoţional.

Naomi Campbell s-a asociat pentru prima dată cu compania Yamamay în noiembrie 2016 pentru a lansa o ediţie limitată a colecţiei de lenjerie intimă, denumită ”IamNaomiCampbell”, pe care celebrul model a creat-o şi a lansat-o cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Ea a pozat şi în campania care a promovat acea linie vestimentară, iar fotografiile au fost realizate tot de Mario Testino.

Naomi Campbell, născută pe 22 mai 1970, este unul dintre cele mai cunoscute top-modele din lume, care a făcut parte, alături de Cindy Crawford, Linda Evangelista, Claudia Schiffer şi Christy Turlington, din grupul ”super-manechinelor” care au dominat industria modei în anii 1990.

În 1988, Naomi Campbell a devenit primul top-model de culoare care a pozat pe coperta revistei Time şi, apoi, pentru ediţia franceză şi cea britanică a revistei Vogue. De atunci, Naomi Campbell a apărut pe copertele principalelor reviste de modă şi a defilat pentru toate marile case de modă din lume.

În articolul

FOTO: Are un trup de ZEIȚĂ! La 46 de ani, Naomi Campbell a pozat SEXY în lenjerie intimă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x