FOTO: Lavinia Pârva a trecut la mulsul oilor. "O experienţă pe care nu o voi uita curând”

Publicat pe 04.12.2016 la 14:11 Actualizat pe 04.12.2016 la 14:17

Pe Lavinia Parva, telespectatorii o vor vedea in editia speciala a emisiunii ”Poftiti la munca” pe 5 si pe 6 decembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.

A mers cu barca deși îi este foarte frică de apă, a căzut cărând rumeguș, s-a distrat cu colegii de echipă și spune că nu s-a plictisit nicio secundă. Nici nu avea cum, cu Nea Mărin pe urmele ei.

Lavinia Pârva, pe care telespectatorii o vor vedea în ediția specială a emisiunii ”Poftiți la muncă” pe 5 și pe 6 decembrie, de la ora 20:30 la Antena 1, a muncit mult și s-a bucurat de fiecare secundă petrecută într-un loc de vis: Cobilița.

M-am simțit atât de bine acolo, mi-au plăcut locurile, atmosfera, oamenii şi faptul că efectiv, în acele zile, m-am deconectat de la tot ce înseamnă viaţa cotidiană din Bucureşti”, spune vedeta care însă nu s-a dus la relaxare, ci la muncă serioasă și a și învățat lucruri noi, cu ajutorul lui Nea Mărin.

Este un om extrem de perseverent şi nu se lasă până nu rezolvă ce şi-a propus. A reuşit să scoată din noi imposibilul, poate. Mie nici acum nu-mi vine să cred că am putut să mulg vaca şi am reuşit datorită lui. O experienţă pe care nu o voi uita curând”, adaugă vedeta care, pentru prima dată, a făcut brânză, caș și urdă.

Cel mai mult s-a distrat alături de Romică Țociu, mai ales în momentul în care urmau să mulgă oile. Deși nu au reușit să adune nici măcar o ceșcuță de lapte, cei doi au râs cu lacrimi.

Și a mai fost un moment drăguț, cu coana Mița. Mi-a plăcut mult de ea, în primul rând pentru că are simţul umorului. La un moment dat când nea Mărin ne-a pus să ne urcăm în bărcuţe pentru a traversa lacul, Romică a făcut o glumă şi a spus că el nu riscă să se urce că sigur bărcuţa aia nu îi ţine pe amândoi.

M-am urcat eu şi în clipa când am ajuns la mal, coana Miţa nu a mai putut să coboare, ca atare, barca s-a înfipt destul de bine în nămol şi am avut nevoie de ajutor pentru a ne putea deplasa. Ajutorul ni l-au dat chiar Romică cu Liviu, dar asta a durat ceva. A fost foarte amuzant până am reuşit să coborâm. Şi acum râd când îmi aduc aminte”, spune Lavinia care abia așteaptă să vadă această ediție a emisiunii ”Poftiți la muncă”.

În articolul

FOTO: Lavinia Pârva a trecut la mulsul oilor. "O experienţă pe care nu o voi uita curând”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x