FOTO: O tânără recreează picturi celebre pe suprafața torturilor! Rezultatul este MAGIC

Publicat pe 28.09.2015 la 17:08 Actualizat pe 28.09.2015 la 17:13

Faceți cunoștință cu Maria A. Aristidou, un cake designer din Cipru, care a devenit cunoscută în întreaga lume pentru faptul că transformă prăjiturile în adevărate opere de artă.

Bored Panda

Faceți cunoștință cu Maria A. Aristidou, un cake designer din Cipru, care a devenit cunoscută în întreaga lume pentru faptul că transformă prăjiturile în adevărate opere de artă.

Tânăra a lansat proiectul „Art on Cake”, ce presupune reproducerea unor picturi celebre pe suprafața unor torturi de ciocolată, preparate chiar de ea. În portofoliu, se regăsesc torturi în stil Vincent van Gogh, Edvard Munch, Claude Monet, Salvador Dalí sau Pablo Picasso.

Te întrebi cât timp investește Maria pentru fiecare pictură realizată pe torturi? Minimum 10 ore pentru fiecare.

Descoperă în GALERIA FOTO de mai sus cum arată picturile celebre reproduse pe suprafața unui tort!

În articolul FOTO: O tânără recreează picturi celebre pe suprafața torturilor! Rezultatul este MAGIC:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Vreme severă de Crăciun în Europa și SUA: fenomene extreme și avertizări oficiale
observatornews.ro
Vreme severă de Crăciun în Europa și SUA: fenomene extreme și avertizări oficiale
Luca Zvaleni a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16! Marele campion pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena: „Am fost cel mai fericit de pe pământ!”
a1.ro
Luca Zvaleni a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16! Marele campion pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena: „Am fost cel mai fericit de pe pământ!”
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
HelloTaste.ro
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
Modalități simple de a evita balonarea după mesele de sărbători. Ce arată specialiștii
Catine
Modalități simple de a evita balonarea după mesele de sărbători. Ce arată specialiștii
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
useit.ro
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Unde petrece Crăciunul Ioana Țiriac. Fiica miliardarului român a ales o destinație exotică
as.ro
Unde petrece Crăciunul Ioana Țiriac. Fiica miliardarului român a ales o destinație exotică
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
MediCOOL
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Spynews
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii
DeParinti
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
MediCOOL
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
HelloTaste
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
close
x