Fratele mai mare intra in scena: GoPro Max Review

Publicat pe 18.03.2020 la 11:13 Actualizat pe 18.03.2020 la 12:50

Pentru cei care vor sa imbine aventura cu tehnologia, astfel incat sa ramana la final cu cele mai frumoase cadre pentru acasa, cei de la GoPro le-au pregatit o surpriza de inceput de an, pe care nimeni nu o poate trece cu vederea: noua camera de actiune GoPro MAX.

Este unul dintre cele mai accesibile modele de GoPro, ce ofera, insa, o multime de functii intereasante, despre care suntem nerabdatori sa vorbim chiar acum. Asadar, daca iti place sa iesi mereu in natura alaturi de camera ta de actiune, pentru a surprinde cele mai tari detalii din activitatile extreme in care esti prins, da-i o sansa acestui articol, pentru ca GoPro MAX este o model de camera sport de actiune ce iti va starni cu siguranta interesul.

Modul Hero
Daca activezi modul Hero pe noul model GoPro MAX, timpul este intotdeauna de partea ta. Cu un simplu click pe display-ul camerei, poti incepe din prima sa: filmezi, fotografiezi sau sa realizezi TimeWraps. Chiar daca modul Hero de pe MAX ii permite acesteia sa fie o camera de actiune mult mai versatila, exista si unele limitari in privinta sa. Comparativ cu un alt model de GoPro, principala limitare pe care o ofera noul model MAX consta intr-un numar mult mai mic de moduri de captare. Nu ai parte de slo-mo, 4K, chiar daca in mai toate cazurile, camera GoPro MAX surprinde fara probleme la 60 fps.


Max HyperSmooth

Pe GoPro MAX, functia HyperSmooth, pe care o intalniseram deja la modelele Hero 7 si Hero 8, ofera o experienta de utilizare si mai buna. Modul in care se comporta stabilizatorul, in cazul activarii functiei MAX HyperSmooth, permite surprinderea unor cadre mult mai clare, chiar si atunci cand discutam despre un dinamism dus la extrem.

Miscarile pe care le fac lentilele camerei, in cazul intoarcerilor bruste sau al altor miscari anatomice ale corpului, ofera o mai multa naturalete a cadrelor, comparativ cu rezultatele pe care functia HyperSmooth le oferea pe GoPro Hero 8.


Max TimeWrap
Functia a fost initial lansata odata cu modelul Hero 7, apoi a trecut printr-o serie de trasformari de bun augur pe Hero 8, iar acum, TimeWrap actioneaza putin diferit fata de primele sale doua versiuni.

Poti seta fara probleme viteza de rulare a clipului (5X, 10X etc), dar ii poti oferi camerei libertatea de a alege cea mai buna viteza, in functie de context. In cazul in care activezi modul “360°”, te bucuri de o flexibilitate foarte buna, indiferent de unghi. Acest lucru iti permite sa inregistrezi TimeWraps mult mai dinamice si mult mai interesante.


Max SuperView

Functia SuperView a fost lansata prima data pe modelul GoPro Hero 3, reusind sa compacteze fiecare pixel al formatului 4:3 intr-un cadru 16:9. Pe modelul GoPro MAX, cadrele panoramice sunt si mai bine compactate in cadre unitare, asadar, daca vrei sa oferi mai mult dinamism fiecarei imagini pe care o surprinzi in timpul aventurilor tale, functia SuperView reprezinta cea mai buna solutie.

Cadrele pe care GoPro MAX le poate suprinde cu ajutorul acestei functii sunt mai largi cu 26°, comparativ cu alte modele de GoPro Hero lansate pana acum. Chiar daca nu este o functie pe care sa o tii activata 24/7, exista o multime de situatii in care imaginile pe care vrei sa le surprinzi merita sa primeasca tot spatiul din lume, pe lentila camerei tale de actiune.

GoPro MAX este o camera de actiune ce vine sa ofere mai multa libertate de miscare, oferind cadre spetaculoase la 360°. Este un device perfect pentru cei care practica sporturi extreme si care vor sa plece acasa cu imagini clare si la fel de spectaculoase, dar ce reusesc sa capteze un unghi de actiune mult mai amplu. Lentilele sale urmaresc extrem de bine miscarile anatomice pe care corpul uman le face, in timpul unei coborari pe panta sau atunci cand esti in mijlocul unei sesiuni de rafting. Daca vrei sa faci un upgrade de bun augur arsenalului tau foto-video pentru aventura, GoPro MAX este, cu siguranta, un deivce de care sa tii cont.

Sursa foto: f64.ro

În articolul

Fratele mai mare intra in scena: GoPro Max Review

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x