Friptură de curcan cucartofi şi sos de vişine

Publicat pe 04.04.2012 la 13:52

Ingrediente:

curcanul din supă

1 kg cartofi

compot de vişine

2 linguri făină

foi de dafin

ulei

sare şi piper

Mod de preparare:

În puţin ulei se pune făina şi se amestecă.

Se adauăgă vişinele, apoi zeama.

Se lasă la fiert 10 minute amestecând uşor să nu se facă cocoloaşe.

Carnea fiartă se pune într-o tavă la cuptor 30 de minute, împreună cu cartofii şi morcovii, foi de dafin, sare şi piper.

Se serveşte împreună cu sosul.

În articolul

Friptură de curcan cucartofi şi sos de vişine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x