„Fructul oprit”, lider de audiență la orașe și în țară. Peste 1.8 milioane de telespectatori au urmărit episodul 11

Publicat pe 08.11.2018 la 15:15 Actualizat pe 08.11.2018 la 15:20

Episodul cu numărul 11 al noului sezon „Fructul oprit” le-a oferit telespectatorilor secvențe emoționante, răsturnări de situație și numeroase surprize. Serialul a adus în fața publicului, miercuri seara, o decizie mult așteptată de cei care urmăresc povestea Soniei și a lui Alex. Episodul a fost lider de audiență, la nivelul întregului public din mediul urban, dar și la nivel național.

Serialul „Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion, le-a oferit telespectatorilor, miercuri seara, un nou episod încărcat cu numeroase surprize și a clasat Antena 1 pe primul loc în clasamentul televiziunilor, pe nișa all urban și național. În intervalul 20.00 – 22:56, în ceea ce privește publicul de la orașe, Antena 1 a înregistrat o cotă de piață de 16.3 % și un rating mediu de 7.4 procente, în timp ce pe poziția secundă s-a aflat principalul competitor, Pro TV, iar cea de-a treia poziție a fost ocupată de Kanal D.

La nivel național, Antena 1 a fost lider de audiență pe intervalul difuzării serialului “Fructul oprit”, obținând o cotă de piață de 17.5 % și un rating mediu de 8.1 procente, iar locul al doilea a fost ocupat de Pro TV, care a avut o cotă medie de piață de 16.8 % și un rating mediu de 7.8 procente.

În minutul de aur (21:25), peste 1.8 milioane de telespectatori, la nivel national, au ales să urmărească serialul produs de Ruxandra Ion.

Episodul de miercuri, 7 noiembrie, a adus în fața publicului o decizie importantă luată de Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun). “Oricât aș încerca să fug, oricât aș încerca să ascund ce simt, nu pot să trăiesc altfel! Îl iubesc pe Alex”, mărturisește Sonia. “Trebuie să fugim! Oriunde, Sonia! Cu orice preț, noi doi trebuie să fugim!”, o îndeamnă Alex.

Ei primesc sprijin din partea unor persoane neașteptate, una dintre ele fiind Ana (Cristina Ciobănașu). Alex și Sonia nu pleacă însă fără Victor (Călin Popescu), iar momentul în care ei iau copilul este surprins de Adrian (Bogdan Albulescu), care anunță poliția: "Soția mea l-a răpit pe fiul nostru. Nu aș fi sunat, dar situația poate deveni dramatică. Soția mea este schizofrenică".

Membrii familiei Caragea trec prin clipe grele, după ce firma lor întâmpină grave probleme, iar Ioan (Vlad Gherman) este nevoit să găsească soluții pentru a salva afacerea. El primește ajutor din partea mamei sale, Magda (Maia Morgenstern). “Ia banii ăștia! Poate vei putea salva firma”, îi spune ea. „Roxana mi-a dat bani, ca să plec”, completează Magda.

În episodul 11, din noul sezon „Fructul oprit”, Iza (Ioana Blaj) a decis să se întoarcă împotriva familiei Caragea și și-a găsit un nou aliat. “Sunt de partea ta. Îți zic tot ce știu, îți dau tot ce am, numai să-i văd terminați!”, este oferta pe care i-o face ea lui Mihai Lăzărescu (Conrad Mericoffer).

Cum va reuși Ioan să rezolve situația, dacă va putea el să salveze afacerea familiei Caragea, cum va evolua relația dintre el și Ana, ce le pregătesc Iza și Mihai Lăzărescu membrilor Caragea, dar și ce se va întâmpla cu planul lui Alex și al Soniei, după ce Adrian a anunțat poliția, toate aceste întrebări își vor găsi răspunsul, miercuri – 14 noiembrie, în episodul 12 al noului sezon.

Cel de-al doilea sezon “Fructul oprit” se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National
Perioada 7 noiembrie 2018

În articolul

„Fructul oprit”, lider de audiență la orașe și în țară. Peste 1.8 milioane de telespectatori au urmărit episodul 11

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x