“Fructul oprit”, lider de audiență pe urban și național. Peste 1.4 milioane de telespectatori în minutul de aur

Publicat pe 30.05.2019 la 13:46 Actualizat pe 30.05.2019 la 14:17

În minutul de aur (21:43), peste 1.4 milioane de telespectatori, la nivel national, au ales să urmărească serialul de la Antena 1.

Episodul cu numărul 37 din sezonul 2 “Fructul oprit”, difuzat aseară la Antena 1, le-a adus telespectatorilor numeroase momente emoționante, dezvăluiri importante și răsturnări de situație. Roxana Baicu Popovici a recunoscut în fața tuturor că ea este responsabilă pentru accidentul petrecut cu ani în urmă, în urma căruia au murit părinții lui Alex, iar Doina a mărturisit că l-a împușcat pe Adrian din greșeală, intenția ei era de a trage în Alex. “Fructul oprit” a fost lider de audiență la nivelul întregului public din mediul urban, dar și la nivel național.

Episodul 37 din cel de-al doilea sezon al serialului a clasat Antena 1 pe primul loc în clasamentul audienţelor. În ceea ce privește publicul din mediul urban, în intervalul 20.00-23.00, serialul de la Antena 1 a fost lider de audiență, înregistrând o cotă de piață de 14.6 % și un rating mediu de 6.1 procente, iar pe poziția a doua s-a aflat postul Pro TV, cu o cotă de piață de 13.8 % și un rating mediu de 5.8 procente.

La nivel național, Antena 1 a fost lider de audiență pe intervalul difuzării producției “Fructul oprit”, obținând o cotă de piață de 16% și un rating mediu de 6.5 procente, iar locul al doilea a fost ocupat de Pro TV, care a avut o cotă medie de piață de 14.3 % și un rating mediu de 5.8 procente.

În minutul de aur (21:43), peste 1.4 milioane de telespectatori, la nivel national, au ales să urmărească serialul de la Antena 1.

După ani de zile, adevărul a ieșit la suprafață. În prezența tuturor, Roxana Baicu Popovici (interpretată de Carmen Tănase) a vorbit despre moartea părinților lui Alex (Petru Păun). “Tatăl lui Alex era altfel. Era disperat că un om nevinovat intră la pușcărie (…) Și mi-a fost frică… Eram disperată, pierdeam tot.”, a continuat ea. “Am pus un mecanic să taie frânele de la mașină. I-am spus: «Ai grijă, bagă-i în spital!». Nu am vrut să vă omor”, a dezvăluit ea, explicând astfel cauza accidentului care a dus la moartea părinților lui Alex.

Suspiciunile lui Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici) privind persoana care a tras în Adrian (Bogdan Albulescu), atunci când acesta a avut conflictul cu Alex (încheiat cu focuri de armă), se adeveresc. Cristescu o confruntă pe Doina (Virginia Rogin), iar declarația ei este surprinsă de procuror. “Pentru tine era glonțul, nenorocitule!”, îi spune ea lui Alex.

Du-te acum la Mihai Lăzărescu, ca să vezi ce face logodnica ta!”, îl avertizează Iza (Ioana Blaj) pe Petru (Bogdan Iancu), iar tânărul reușește astfel să afle că iubita lui are o aventură. În urma celor aflate, Petru a decis să anuleze planurile de nuntă pe care le avea cu Bihter.

"Helene, mama noastra, generoasă în iubire și modestă în dăruire“, este o parte din mesajul emoționant pe care Ana (Cristina Ciobănașu) îl compune pentru prefața cărții scrise de Helene (Alina Chivulescu). Momente emoționante au fost și pentru cuplul Costică- Tanța (Liviu Vârciu, Doinița Oancea). Tanța a aflat că este însărcinată cu gemeni, iar vestea a fost primită cu mare bucurie de soțul ei și de oltenii Boască.
Săptămâna viitoare, telespectatorii Antenei 1 sunt invitații să urmărească continuarea serialului. Au mai rămas trei episoade “Fructul oprit”, care vor fi difuzate, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.

Sursa: Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National
Perioada: 29 mai 2019

În articolul

“Fructul oprit”, lider de audiență pe urban și național. Peste 1.4 milioane de telespectatori în minutul de aur

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x