Galuşte slovăceşti

Publicat pe 02.05.2012 la 13:05

Ingrediente:

făină
sare
apă
drojdie
galbenuş de ou
untură
nuci mărunţite
zahăr
mac


Mod de preparare:

Pentru aluat, avem nevoie de făină, apă, drojdie, un gălbenuş, sare şi untură.
Toate aceste ingredient se adaugă într-un vas şi se frământă până se face un aluat potrivit.
Se întinde foaia, se fac forme cu paharul şi se lasă câteva minute la dospit.
După aceea, ungem tava specială pentru găluşte cu untura, le punem una lângă alta, le ungem pe deasupra cu untură şi adăugăm apă cât să le acopere.
Se lasă la fiert iar după ce miroase a prăjit, le scoatem.
Le ungem din nou cu untură şi le tăvălim prin nucă şi mac.

În articolul

Galuşte slovăceşti

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2024. Berbecii sunt atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rezultate parţiale alegeri prezidenţiale. Elena Lasconi măreşte diferenţa faţă de Marcel Ciolacu, care a căzut pe locul 3. Georgescu, pe primul loc
a1.ro
De ce Carmen Iohannis nu a votat alături de soțul său, Klaus Iohannis, la prezidențiale. Unde a fost Prima doamnă
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de covrigi de casă. Pașii pe care să-i urmezi ca să iasă mai buni ca la patiserie
Catine
Prăjitură cu dovleac și griș. Desert simplu și ușor de preparat
useit.ro
Informațiile electorale false de pe TikTok. Cum au fost influențați utilizatorii din mai multe țări
as.ro
Soţia kosovarului Vedat Muriqi arată fabulos! Edibe este femeia care îl calmează după gesturile golăneşti de pe terenurile de fotbal
MediCOOL
5 simptome ale cancerului de colon și cum să-ți reduci riscurile
Spynews
Cine este Călin Georgescu, candidat independent la Alegerile Prezidențiale 2024. Toate informațiile despre cariera și familia lui
DeParinti
Cel mai bun mic dejun pentru copiii care merg la școală. Nutriționiștii recomandă aceste alimente pentru cei mici
MediCOOL
Ce este cafeaua decofeinizată. Care sunt caracteristicile acestei băuturi
HelloTaste
Spaghetti alla Nerano sau paste cremoase cu dovlecei. Rețetă pe cât de ușoară, pe atât de apetisantă
x