Genti de laptop de la Zevo – ce le defineste ca fiind calitative?

Publicat pe 11.11.2019 la 18:47 Actualizat pe 11.11.2019 la 18:51

Gentile pentru laptop-uri nu au aceeasi dimeniune deoarece nici modele brandurilor specializate nu produc laptop-urile de o dimensiune standard.

Un alt gadget indispendabil din randul telefoanelor si al tabletelor este laptop-ul. El poate face mai multe lucruri decat cele doua la un loc, asa ca necesita o marja de protectie corespunzatoare. Precum telefoanele si tabletele dispun de huse de protectie, asa si laptourile isi cer dreptul la ele, mai ales atunci cand sunt transportate.

Totusi, alegerea gentii perfecte pentru laptop nu este una usoara. Avand in vedere multitudinea modelelor disponibile pe piata, alegerea devine vizibil mai grea. In acest sens, Zevo este magazinul pe care tot mai multe persoane il aleg atunci cand vine vorba de achizitonarea unei genti perfecte pentru laptop. In cele ce urmeaza se vor enunta x criterii care indica perfectiunea si calitatea gentilor de laptop de la Zevo.

1. Dimeniunea gentii

Gentile pentru laptop-uri nu au aceeasi dimeniune deoarece nici modele brandurilor specializate nu produc laptop-urile de o dimensiune standard. De exemplu, notebook-urile au diagonala ecranului intre 11 si 18 inch – deci au nevoie de o geanta speciala.

Gama de genti de laptop de la Zevo este un vasta – cuprinde genti de diferite dimensiuni, create pentru a se plia pe dimeniunile fiecarui model disponibil pe piata la ora actuala.

2. Stilul gentii

O atentie aparte se pune si pe stilul gentii, pe maniera in care se prezinta. Se recomanda ca alegerea sa se faca in functie de culorile preferate, atunci cand calitatea este deja inclusa in pretul achizitiei, deci nu se afla sub semnul incertitudinii. Aspectul este cel care dicteaza achizitia de cele mai multe ori, iar Zevo este locul perfect in care se pot face cumparaturi in functie de aspect, dupa cum s-a mai spus, calitatea este deja inclusa.

3. Materialul din care sunt confectionate

Avand in vedere ca laptop-urile sunt gadgeturi de valoare, cu un pret nu tocmai mic, se recomanda sa fie transportate cu grija. Un stimul al duratei lor de viata este si materialul din care este confectionata geanta de protectie, folosita optim si pentru transport.

Pielea naturala se dovedeste a fi un material perfect si pentru confectionarea acestor tipuri de genti. Rezistenta si aspectul sunt criterii ce o propulseaza pe culmile elegantei si rezistentei. O geanta pentru laptop din piele naturala este una sub semnul careia se situeaza siguranta gadgetului.

4. Numarul buzunarelor disponibile

Pe langa spatiul dedicat laptop-ului, o geanta de protectie trebuie sa aiba si alte asemenea compartimente pentru accesoriile gadgetului. Incarcatorul, castile, cablurile externe de conectare sunt doar cateva dintre accesoriile ce se regasesc mereu in geanta. Cele de la Zevo, de exemplu, au numeroase compartimente ce prezinta siguranta si datorita modului in care se inchid.

Extra: ce mai furnizeaza Zevo pentru cei interesati?

Din ce s-a discutat pana acum, se pare ca Zevo este doar un magazin ce vinde genti pentru laptop, insa lucrurile nu sunt tocmai asa.
Zevo si-a castigat un loc fruntas pe piata din Romania prin intermediul gentilor din piele naturala pe care le pune la dispozitia celor interesati. Deviza brand-ului romanesc Zevo si maniera in care sunt create este factorul declansator al trendului Zevo - Pentru ca o femeie nu are niciodata prea multe genti.

Toamna a venit, ca de fiecare data, cu noi propuneri din moda, iar magazinul Zevo s-a conformat cu acest lucru. Astfel, atat doamnele, cat si domnii, pot face achizitii avand siguranta ca acestea se preteaza intocmai pe noile recomandari din lumea modei.

Publicul feminin – incantat de gentile din piele

Femeile sunt cele care cauta mereu orgininalitatea si bunul gust in genti. Totodata, cele care se respecta vor cauta intotdeauna calitatea produsului, ignorand total pretul. O geanta de calitate, din piele naturala, este cea prin intermediul careia se pot crea amintiri de durata. Mai exact, ele sunt imune la trecerea timpului, deci sunt un accesoriu perfect in multe iintre evenimentele importante ce au loc de-a lungul vietii.

Nu in ultimul rand, varietatea modelelor disponibile in magazinul mentionat mai sus are un scop bine definit – satisfacerea si celor mai pretentioase si exigente gusturi.

Zevo, brand consacrat pe piata din Romania, are atat un magazin online – zevo.ro, cat si un showroom in Bucuresti la adresa Calea Dorobantilor 55 – 57, sector 1. Cele interesate si cei interesati il pot vizita , pentru a se convinge cu ochii lor de calitatea aparte a gentilor, aflate intr-un raport optim cu pretul achizitiei.

În articolul

Genti de laptop de la Zevo – ce le defineste ca fiind calitative?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x