GEST EXTREM: Selena Gomez renunță la muzică. Să fie Justin Bieber motivul?

Publicat pe 31.08.2016 la 13:46 Actualizat pe 31.08.2016 la 13:59

Veste tristă pentru fanii cântăreței Selena Gomez! Artista a anunțat, marți, că va lua o pauză în cariera muzicală. Decizia vine după ce în ultima perioadă, ea a trecut prin atacuri de panică și depresie.

Veste tristă pentru fanii cântăreței Selena Gomez! Artista a anunțat, marți, că va lua o pauză în cariera muzicală. Decizia vine după ce în ultima perioadă, ea a trecut prin atacuri de panică și depresie.

Selena Gomez, în vârstă de 24 de ani, a dat publicităţii un comunicat de presă prin care a anunţat această decizie, marţi, la jumătatea turneului ei mondial ”Revival” şi la aproximativ un an şi jumătate după ce a anunţat că a fost diagnosticată cu lupus.

Lupus este o boală autoimună care poate să producă vătămări în orice parte a corpului şi care afectează peste 1,5 milioane de americani, potrivit Lupus Foundation of America.

Nu este foarte clar deocamdată când va începe pauza în carieră a artistei şi ce se va întâmpla cu restul concertelor din turneul ei mondial, programate în Europa şi America de Sud, până la sfârşitul anului 2016.

Am descoperit că anxietatea, atacurile de panică şi depresia pot fi efecte secundare ale lupusului, o boală care generează şi aşa destul de multe complicaţii”, a spus Selena Gomez.

Vreau să fiu pro-activă şi să mă concentrez pe menţinerea stării de sănătate şi a fericirii mele şi am decis că cea mai bună soluţie pentru mine este să iau o pauză în carieră”, a adăugat artista, fostă vedetă a postului Disney Channel.

Selena Gomez a anunţat această decizie la aproximativ două săptămâni după o ceartă pe reţelele de socializare cu fostul ei iubit, cântăreţul Justin Bieber, după ce starul canadian a publicat pe contul lui de Instagram imagini cu noua lui iubită, Sofia Richie.

Fanii au publicat comentarii negative, iar Justin Bieber a decis să restricţioneze accesul acestora la contul lui de pe Instagram.

Dacă nu poţi să faci faţă urii, atunci nu mai publica fotografii cu iubita ta. Ele ar trebui să fie ceva special şi vă privesc doar pe voi doi”, a scris Selena Gomez într-un mesaj de tip comentariu, publicat sub o fotografie a cuplului Bieber-Richie. ”Nu te supăra pe fanii tăi. Ei te iubesc”, a adăugat cântăreaţa.

Selena Gomez, care a devenit celebră încă din adolescenţă, când a jucat în perioada 2007-2012 în serialul ”Wizards of Waverly Place” difuzat de Disney Channel, a anulat, de asemenea, jumătate din turneul ei ”Stars Dance”, în 2014, după ce a fost diagnosticată cu lupus.

În articolul

GEST EXTREM: Selena Gomez renunță la muzică. Să fie Justin Bieber motivul?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x