Gulaş ardelenesc

Publicat pe 24.05.2012 la 16:22

Ingrediente:

- 100 g slănină

- 1 ceapă

- 300 g carne de vită

- 300 g carne de porc

- 600 g cartofi

- 1 linguriţă de chimion

- 100 ml vin alb

- 1 ardei gras

- 1linguriţă suc de roşii

- sare

- piper

- boia

Mod de preparare:

Se taie slănina în cubuleţe şi se căleşte la foc mic.

Se adaugă ceapa tăiată mărunt şi se presară boia, chimion, sare, piper.

Se adaugă ardeiul tăiat mărunt, carnea de porc şi de vită şi se lasă la foc aproximativ 30 de minute după care se adaugă cartofi tăiaţi cubuleţe.

Se lasă la foc mic completând din când în când cu apă fierbinte.

În ultimele 5 minute se adaugă vinul şi sucul de roşii.

În articolul

Gulaş ardelenesc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x