Horia Tecău s-a alăturat campaniei ”Ajut eu!”. Tenismenul a făcut un gest deosebit

Publicat pe 11.12.2019 la 10:42 Actualizat pe 11.12.2019 la 10:47

În cadrul campaniei ”Ajut eu!”, Horia Tecău a ajutat-o pe Cristina, cea mai bine plasată româncă în clasamentul internaţional al jucătoarelor de tenis în scaunul cu rotile.

O nouă zi, alte dorinţe împlinite în cadrul campaniei ”Ajut eu!”. La Antena 1, telespectatorii au cunoscut povestea emoţionantă a Cristinei, o tânără de 33 de ani, din care doar jumătate i-a trăit pe propriile picioare. O intervenţie la coloană şi o greşeală medicală a ţintui-o pentru toată viaţa într-un scaun cu rotile. Cu toate acestea, Cristina joacă tenis, într-o mână ţinând racheta şi cu cealaltă scaunul rulant. Ocupă locul 128 în clasamentul internaţional al jucătoarelor de tenis în scaunul cu rotile, fiind cea mai bine plasată româncă în top.

Pe terenul de tenis, se simte din nou întreagă, completă. Capabilă să câștige multe competiții, cu adversara de dincolo de fileu, dar și cu ea. Exact ca modelul său în viață, Simona Halep. Horia Tecău s-a alăturat campaniei ”Ajut eu!” și a vrut să fie aproape de Cristina și i-a adus racheta lui de tenis:

Mă bucur că sunt aici, mă bucur că ne cunoaștem, am aflat despre povestea ta și forța ta interioară de care dai dovadă ne inspiră pe noi toți. Să știi că lumea tenisului românesc te susține. Ți-am adus o rachetă cu care particip în competiții, să te uiți la ea și să te gândești că toți am început de la zero, toți am plecat pe drumul nostru și după o perioadă lungă de dăruire, antrenamente și meciuri pierdute, am ajuns unde am ajuns. Vreau să te ajute să te gândești la lucrurile astea când te uiți la rachetă. Succes în toate competițiile și să ne inspiri în continuare prin atitudinea ta și efortul tău. Totul a început cu un vis pentru toată lumea”.

Pentru Cristina, tenisul reprezintă noul sens de a trăi. Cu gândul acesta a urcat, pentru prima dată, acum trei ani, într-un scaun special, de concurs, cumpărat cu ajutorul prietenilor. Din acel moment, nimic n-a mai oprit-o în drumul său spre marea performanta. Alături îi e mereu Sorin, antrenorul său şi omul care a ajutat-o să îşi recâştige încrederea în ea, dar şi să îşi forţeze limitele. Visul ei este să participe la cât mai multe turnee şi să prindă Olimpiada din 2024. Pentru asta însă, Cristina are nevoie de bani, iar ajutorul prietenilor nu mai este suficient. În ultimul turneu al acestui an, Cristina a mers singură la Gyor, în Ungaria, cu un autocar de linie, pentru că doar atât şi-a putut permite. Oboseala şi drumul greu şi-au spus cuvântul, aceasta cedând în primul meci.

Campania ”Ajut eu!” continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmări cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţă. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

În articolul

Horia Tecău s-a alăturat campaniei ”Ajut eu!”. Tenismenul a făcut un gest deosebit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x