În seara asta, în „Fructul oprit”, un ultim gest din partea lui Alex: „Este timpul să îmi iau adio de la viața asta”

Publicat pe 30.01.2019 la 12:02 Actualizat pe 30.01.2019 la 12:06

Episod 20, sezon 2 „Fructul oprit” - Alex (Petru Păun) vrea să își încheie socotelile. În această seară, de la ora 20.00, la episodul cu numărul 20, serialul ”Fructul Oprit” continuã cu numeroase surprize şi momente emoţionante.

Episod 20, sezon 2 „Fructul oprit” - Alex (Petru Păun) vrea să își încheie socotelile. În această seară, de la ora 20.00, la episodul cu numărul 20, serialul ”Fructul Oprit” continuã cu numeroase surprize şi momente emoţionante.

Aflat în scaun cu rotile, în urma accidentului de mașină, Alex (Petru Păun) nu-și poate reveni și, în ciuda sprijinului pe care cei dragi încearcă să i-l ofere, el nu-și poate accepta condiția.

Este în depresie, nu vrea să vorbească cu mine (…) Mi-e frică, nu l-am văzut niciodată așa”, constată Sonia (Michaela Prosan), care nu mai știe ce să mai facă pentru a-l ajuta pe bărbatul iubit să depășească momentele grele. Efortul ei și al celorlalți se dovedește a fi în zadar.

Am ajuns să fiu o povară pentru cei pe care îi iubesc. Nu mai sunt eu, nu pot să trăiesc știind că trebuie să depind tot timpul de cineva. Nu mai pot așa. Este timpul să îmi iau adio de la viața asta”, decide Alex.

Ce are el de gând să facă și la ce gest necugetat apelează, publicul va afla urmărind episodul cu numărul 20, din acest sezon al serialului, diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

O veste cutremurătoare îl devastează pe Ioan (Vlad Gherman) și apropiații lui. “Un avion, care a plecat de la București și urma să aterizeze la Madrid, s-a prăbușit. Din primele informații nu există supraviețuitori”, este știrea care se aude la televizor. “Magda a murit. A căzut cu avionul”, se grăbește Roxana (Carmen Tănase) să-i dea vestea lui Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici), telespectatorii urmând să afle mai multe, în această seară, dintr-un nou episod al sezonului 2 „Fructul oprit”.

Cami (Ana Crețu) încearcă să obțină niște răspunsuri de la Adrian (Bogdan Albulescu): “Nu știu ce e între noi … Pot să spun și eu ce gândesc sau sunt doar așa o consolare?”. Cum reacționează Sile Boască (Marian Râlea), când îi surprinde pe cei doi sărutându-se, în episodul 20, astăzi, de la 20.00, la Antena 1.

Suedezu (Gabi Ciocan) își spune oful lui Mircea (Mihai Călin): “Sunt îndrăgostit fără speranță”. Ce sfaturi în dragoste primește, dar și cum încearcă el să o cucerească pe Katia (Cosmina Dobrotă), diseară, în continuarea serialului.

Sezonul 2 “Fructul oprit” se vede în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

În articolul

În seara asta, în „Fructul oprit”, un ultim gest din partea lui Alex: „Este timpul să îmi iau adio de la viața asta”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x