Intact Media Group lansează “Români care dezvoltă România”. Vezi cine va lua parte la noul proiect

Publicat pe 20.04.2016 la 15:25 Actualizat pe 20.04.2016 la 15:33

Intact Media Group lansează catalogul celor mai puternici o sută oameni de afaceri din țara, “Români care dezvoltă România”.

Intact Media Group lansează catalogul celor mai puternici o sută oameni de afaceri din țara, “Români care dezvoltă România”.

20.04.2016, București-Un nou produs editorial marca Intact Media Group va fi disponibil începând de astăzi, 20.04.2016, la punctele de difuzare a presei din întreagă țara.

“Români care dezvoltă România” este primul catalog ce aduce în atenția publicului numele, activitatea și performanțele celor mai puternici oameni de afaceri de la noi, personalităti care, de-a lungul anilor, prin modul în care activat au avut o contribuție esentială în dezvoltarea mediul de afaceri și în promovarea adevăratului capital românesc.

“Români care dezvoltă România” conține 100 de nume de oameni de afaceri așezate într-un clasament în care criteriul de ierarhizare a fost reprezentat de cifră de afaceri raportată pentru anul 2014.

Mulți dintre antreprenorii pe care o să-i cunoașteți prin intremediul catalogului “Români care dezvoltă România” nu au mai apărut vreodată într-un catalog al oamenilor de succes pe plan local, nu fac parte dintre numele des vehiculate în astfel de publicații întrucât nu au fost de acord, pană acum, să fie în prim-planul atenției publice.

“Pe mulți i-am convins că a venit vremea să fie cunoscuți de publicul larg după ce le-am arătat cât de importantă este în dezvoltarea noastră ca națiune conștiința prezenței în economie a unui important capital romanesc” a declarat Alessandra Stoicescu, director executiv Intact Media Group și coordonator al acestui proiect.

“Români care dezvoltă România” cuprinde zeci de povești inspirationale ale unor familii care au avut curaj și au pornit afaceri cu un împrumut, pentru a ajunge la cifre de afaceri impresionante. Vă invităm să descoperiți aceste personalităti, aceste povești speciale ale celor care contribuie la nouă identitate de business a României.

Între personalitătile care semnează editoriale în catalog se află premierul Dacian Cioloș, guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu și președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban.

“Grupul Intact a sprijinit dintotdeauna intreprinzătorii români, fiind cunoscut faptul că a pornit la drum în 1991 ca o afacere cu capital exclusiv autohton și a rămas în aceeași formulă după 25 de ani.

Ideea acestui catalog a fost de a recunoaște meritele antreprenorilor români, dovadă că și în România se poate să devii un om de succes, pornind la drum cu puțini bani, dar cu o idee de milioane.

Aș vrea să cred că în anii următori, cei care citesc astăzi acest catalog vor prinde curaj să devină antreprenori, figurând astfel în edițiile următoare ale catalogului “Români care dezvoltă România”. Onoarea ar fi de partea noastră”, a declarat Alessandra Stoicescu.




În articolul

Intact Media Group lansează “Români care dezvoltă România”. Vezi cine va lua parte la noul proiect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x