ÎNTÂLNIRE EMOȚIONANTĂ! Surpriză de proporții pentru Delia la "X Factor"

Publicat pe 15.09.2016 la 15:54 Actualizat pe 15.09.2016 la 15:59

Linette, o frumoasă din Statele Unite, a ajuns deja faimoasă pe Youtube cu o melodie a Deliei și-și pune-n gând să străbată zeci de mii de kilometri ca să ajungă în România și să participe la „X Factor”, doar pentru a-și cunoaște idolul.

Linette, o frumoasă din Statele Unite, a ajuns deja faimoasă pe Youtube cu o melodie a Deliei și-și pune-n gând să străbată zeci de mii de kilometri ca să ajungă în România și să participe la „X Factor”, doar pentru a-și cunoaște idolul.

Ajunsă aici, ea va mărturisi pe scenă, în fața juraților, că inițial nici măcar nu știa sensul cuvintelor și imita doar fonetic, dar că acum înțelege despre ce cântă, deși versurile piesei „Gura ta” îi dau în continuare de furcă.

Cu toate acestea, atunci când Delia va urca pe scena „X Factor” alături de ea, americanca nu va ezita să interpreteze împreună cu jurata și piesa „Pe aripi de vânt” . Profund impresionat și emoționat, Horia Brenciu promite că-și va pune pe Youtube toate melodiile și în limba engleza, în speranța că-l va auzi pe președintele Obama fredonându-le. Care va fi votul juraților pentru Linette, telespectatorii Antena 1 vor afla vinerea aceasta la „X Factor”.

Ediția de săptămâna aceasta va fi un real spectacol de umor și varietăți, în care-și vor face apariția și guvernanta Mrs. Danvers din musicalul „Rebecca”, ce speră să dea fiori juriului cu o interpretare de execepție, sau o armeancă, mama a trei băieți, care reușește să demonstreze tot ce poate după o noapte petrecută la un club de manele din Capitală și doar trei ore de somn, în timp ce un alt concurent, deopotrivă vraci și rocker, se îndrăgostește de o frumoasă din public și îi face acesteia o declarație șocantă.

Cine va merge mai departe, ce comentarii au jurații și ce alte povești de neuitat se vor derula pe scena „X Factor”, telespectatorii află vinerea aceasta de la 20.30.

În articolul

ÎNTÂLNIRE EMOȚIONANTĂ! Surpriză de proporții pentru Delia la "X Factor"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub avertizare de vreme extremă
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Una dintre „cele mai mari înșelătorii online” din lume a afectat consumatori din Europa și SUA. Cum erau păcălite victimele
as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Unde este Izvorul Tămăduirii în România. Credincioșii iau apă de aici în prima vineri după Paște
DeParinti
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x