Ioan face primul pas în a-și rezolva problemele cu Ana. În seara asta, în serialul ”Fructul Oprit”

Publicat pe 27.03.2019 la 10:49 Actualizat pe 27.03.2019 la 10:57

În această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, în episodul 28, sezon 2, din “Fructul oprit”, apare ”arma crimei”. Investigațiile pentru găsirea vinovatului, care l-a împușcat pe Adrian (Bogdan Albulescu), sunt în plină desfășurare, iar ancheta procurorului scoate la iveală mai mulți suspecți.

În această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, în episodul 28, sezon 2, din “Fructul oprit”, apare ”arma crimei”. Investigațiile pentru găsirea vinovatului, care l-a împușcat pe Adrian (Bogdan Albulescu), sunt în plină desfășurare, iar ancheta procurorului scoate la iveală mai mulți suspecți.

“Eu sunt criminalul. Pe bietul om îl omorâi, aici, în grădină”, așa sună mărturisirea pe care Sile Boască (interpretat de Marian Râlea) o face în fața procurorului Maria David (Rodica Lazăr). “Doamne, Doamne, unde oi pleca, în ce pușcării nemiloase!”, spune el îngrijorat. Ce dezvăluiri face el în fața procurorului și ce se va întâmpla în urma acestor mărturisiri, telespectatorii pot afla, diseară, de la ora 20.00, în “Fructul oprit”, la Antena 1.

Și alte persoane se află pe lista suspecților. “Alex, hai să dăm cărțile pe față, că tot nu ne aude nimeni! Tu ai apăsat pe trăgaci, dar eu ți-am pus pistolul în mână … Eu cu toată viața mea, că niciodată nu am știut să aleg între doi bărbați”, este discuția dintre Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun), iar continuarea poate fi urmărită, în această seară, într-un nou episod al serialului.

Fă-ți bagajul, să te salte!”, îi spune Mihai (Conrad Mericoffer) tatălui său, Dan Lăzărescu (Doru Ana). “Și când te gândești că ești sânge din sângele meu”, îi răspunde acesta. Cum va influența ancheta declarațiile lui Mihai, astăzi, de la ora 20.00.

Găsirea vinovatului devine principalul subiect de interes al tuturor. “Tu cine crezi că l-a împușcat pe Adrian?”, o întreabă Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici) pe Roxana (Carmen Tănase). “Marius, lumea îmi dovedește că poate s-o ia razna într-o clipă”, îi răspunde ea.

După ce chestionează mai multe persoane, concluzia procurorului nu întârzie să apară: “Există arma crimei și avem amprente”. Ce se întâmplă cu ancheta și ce întorsătură iau lucrurile, diseară, la Antena 1.

Tot în cadrul episodului 28, telespectatorii vor putea asista la o dezvăluire importantă pe care Magda (Maia Morgenstern) i-o face fiului său. “Îți spun, dar nu cred că ești pregătit să afli până la capăt cine este mama ta. Ioane, eu… “. Ce secret îi spune ea, astăzi, în continuarea serialului de la Antena 1.

Nu vor lipsi, în această seară, nici secvențele pline de umor, prezente în special în bucătăria oltenilor Boască. “Făcui și boli grele”, spune Sile, după ce își face o serie de analize, iar specialistul îi recomandă un anumit regim. “Da’ ce eu sunt veverițoi să trăiesc cu nuci și cu alune?”, reacționează el.

Ioan (Vlad Gherman) face primul pas în a-și rezolva problemele cu Ana (Cristina Ciobănașu) și revine astfel în casa Caragea. “Am vrut să vorbesc cu tine, să-ți spun că mi-aș dori să încercăm să nu ne mai reproșăm nimic. Ce a fost, a fost”, îi spune el. Cum evoluează discuția lor, dacă reușesc cei doi să se împace, dacă Bihter (Oana Moșneagu) și Ioan se vor mai întâlni, în această seară, în episodul 28.

Sezon 2 “Fructul oprit” se vede, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

În articolul

Ioan face primul pas în a-și rezolva problemele cu Ana. În seara asta, în serialul ”Fructul Oprit”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x