Ioan tună și fulgeră: „O să te duci acum la ea și o să rupi logodna sau, altfel, o să vadă toată lumea filmulețul ăsta, jur!

Publicat pe 16.05.2018 la 13:28 Actualizat pe 16.05.2018 la 13:36

Diseară în episodul 18 al serialului “Fructul oprit, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cel de-al 18-lea episod al serialului “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară de la ora 20.00, aduce în fața telespectatorilor confruntarea mult așteptată între Ioan (interpretat de Vlad Gherman) și Alex (Petru Păun), dar și multe alte momente pline de iubire, suspans și dramă. Ioan îi arată lui Alex imaginile, în care el este surprins sărutându-se cu Sonia (Michaela Prosan), și îi cere acestuia să rupă logodna cu Ana (Cristina Ciobănașu) altfel filmarea va ieși la iveală.

A sosit momentul adevărului! De data aceasta, Ioan decide să-și susțină acuzațiile și reproșurile, pe care obișnuiește să le facă la adresa lui Alex, prin probe clare care scot la iveală legătură dintre el și Sonia. “Ești un mincinos și un profitor!”, îi spune Ioan, decis să le arate tuturor adevărata față a lui Alex.

Nu știu ce crezi tu că s-a întâmplat…”, încearcă Alex să găsească o explicație pentru filmarea care îl acuză. “Nu înțelegi … Habar nu ai cum e să fii chinuit de o astfel de iubire!(…) Am fost furat de pasiune, am greșit față de Tudor.”, îi mărturisește el lui Ioan. Acesta rămâne însă neînduplecat. “O să te duci acum la ea și o să rupi logodna sau, altfel, o să vadă toată lumea filmulețul ăsta, jur!”, îl amenință Ioan.

Tot în această seară, în episodul 18 al serialului “Fructul oprit”, Sonia trece prin clipe grele, convinsă fiind că problemele de sănătate i-au revenit. “O să mor!”, îi spune ea panicată mamei sale, Roxana (Carmen Tănase). “A recidivat! Am simțit înțepături, o să-mi taie sânul!”, crede Sonia.

Momentul adevărului a sosit și în cazul lui Helene(Alina Chivulescu). Aceasta îi recunoaște lui Tudor Caragea(Adrian Titieni) adevăratele sentimente pe care le are față de el. “Tudor, sunt în casa ta de când s-a născut Petru. I-am văzut pe copii crescând sub ochii mei și am încercat să-i iubesc cât am putut eu de mult. Am fost lângă tine, de câte ori ai avut tu nevoie. Nu știu din ce motiv, dar de la un moment dat am crezut că putem fi mai mult, că am putea fi o familie.”, este confesiunea pe care ea o face.

Cum va reacționa Tudor Caragea în urma acestor mărturisiri, ce va decide Alex să facă în legătură cu logodna cu Ana, dar și cum va evolua relația lui cu Sonia, acestea sunt doar câteva întrebări care își vor găsi răspunsul, diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Momente de iubire, suspans și dramă, în povestea impresionantă a serialului “Fructul oprit”!

În articolul

Ioan tună și fulgeră: „O să te duci acum la ea și o să rupi logodna sau, altfel, o să vadă toată lumea filmulețul ăsta, jur!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x