Ioana Blaj s-a alăturat distribuției serialului “Fructul oprit”. Iată ce rol va avea

Publicat pe 06.08.2018 la 11:33 Actualizat pe 21.08.2018 la 13:12

Cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza începând cu această toamnă, aduce în fața publicului actori talentați și îndrăgiți de publicul român, personaje noi în povestea producției.

Ioana Blaj s-a alăturat distribuției serialului “Fructul oprit”, putând fi urmărită în noul sezon al producției, din 29 august, la Antena 1. Aceasta joacă rolul unei femei de afaceri.

Cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza începând cu această toamnă, aduce în fața publicului actori talentați și îndrăgiți de publicul român, personaje noi în povestea producției.

Am primit cu mare entuziasm propunerea de a juca în «Fructul oprit». Îmi doream să încep munca, să revin la ce îmi place să fac, actoria. Mă bucur nespus de mult că fac parte din acest proiect!”, declară Ioana Blaj. Mamă a doi copii, aceasta s-a concentrat în ultima perioadă pe creșterea micuților săi, iar de câteva zile a revenit pe platourile de filmare.

Absolventă U.N.A.T.C, Ioana a jucat pe scena teatrului, dar și în filme de lung metraj (“Live”, “Cuscrii”, “America, venim!” etc.), și în curând va putea fi văzută, la Antena 1, în “Fructul oprit”, unde interpretează rolul Izei, o femeie independentă, axată pe partea profesională, care pune cariera mai presus de sentimente.

Iza este o femeie puternică, foarte bună pe ceea ce face, disciplinată, reușește tot ce își propune și este foarte ambițioasă. I-am împrumutat Izei din trăsăturile mele… sunt o persoană foarte organizată, îmi place să dețin controlul, lupt să reușesc tot ce îmi propun. Sunt recunoscătoare că fac parte din acest proiect. Orice întâlnire cu colegii mei este o bucurie. Mă simt onorată și norocoasă că lucrez cu nume mari, cu foarte multă experiență, de la care am multe lucruri de învățat. Cu o parte din ei am mai lucrat și mă bucur că avem prilejul să ne reîntâlnim pe platourile de filmare de la «Fructul oprit». Este primul proiect de genul ăsta la care lucrez și sunt foarte emoționată, dar sunt focusată să-mi folosesc emoțiile într-un mod constructiv și să reușesc să creez un personaj care să ajungă și dincolo de micile ecrane.”, spune actrița, pe care telespectatorii o pot urmări din această toamnă la Antena 1.

Ioana Blaj, Maia Morgenstern, Bogdan Iancu, frații Victor și Călin Popescu, Bogdan Stanoevici, Maria Nicole sunt noile nume din distribuția serialului Fructul Oprit, ce va reveni, din 29 august, la Antena 1.

În articolul

Ioana Blaj s-a alăturat distribuției serialului “Fructul oprit”. Iată ce rol va avea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x