Jurata de la X Factor are clip nou! Delia s-a TRANSFORMAT în Alchimista Zăpezii în "Fulg"

Publicat pe 16.11.2016 la 14:08 Actualizat pe 16.11.2016 la 14:49

Delia a lansat clip nou!

Dacă zilele acestea s-a așezat prima zăpada peste România, iată că, miercuri, Delia se transformă în Alchimista Zăpezii în videoclipul metaforă despre unicul și complexul "Fulg".

Cu mai puțin de 3 săptămâni înaintea concertului DWW care este deja Sold Ouț, Delia reușește să surprindă încă o data prin povestea spusă într-un videoclip artistic și emoționant, o poezie vizuală ce va rămâne în memoria publicului, mai ales pentru că este și primul proiect dedicat iernii lansat de către jurata de la X Factor.

Fulg” este o poveste de iarnă scrisă în plină… vară! E un cântec de dragoste învăluit în zăpadă. Eu îl văd că pe un mesager al iubirii. Când ninge, mereu îmi imaginez cum fulgii vin să acopere pământul cu iubire, e o asociere personală.

Videoclipul este minunat și reușește să cuprindă starea piesei cu ușurință. E ca un tărâm fermecat în care ia naștere fulgul, totul într-un proces mirific", a spus Delia.

"Fulg" este o nouă piesă extrasă de pe albumul "Deliria", lansat în luna aprilie a acestui an, în cadrul show-urilor "Welcome to Deliria", de la Sală Palatului. Melodia este compusă de către Delia și orchestrată de Alex Turcu și Michael Massier-ambii membri în #bandulmirific.

Videoclipul este regizat de către Dimitri Caceaune, David Gal și Radu Tănase. Look-ul spectaculos al Deliei a fost realizat de către Diana Ionescu (make-up), Ștefan Ungureanu (hairstyle) și de către Hilke Muslim (styling).

Delia a devenit în ultimii ani cea mai iubită artistă din România. Cu piese mereu pe primele locuri în topuri, peste 200 de milioane de vizualizări pe youtube adunate doar în ultimii 2 ani, multe concerte sold out și jurata în X Factor & iUmor, artista vine cu un show excepțional și totodată exclusivist pe 5 decembrie, ora 19:00, la Teatrul Național București : Delia’s Winter Wonderland – experiență muzicală a iernii.

Unic în momentul de față că și concept de sărbători, Delia’s Winter Wonderland vine că o alternativă modernă și high-tech la tot ce s-a mai văzut până în momentul de față în România.

Pe lângă muzică adusă la nivel de artă, concertul beneficiază de cele mai inedite elemente de grafică, proiecții de ultima generație, scenografie grandioasă, costume excepționale create special pentru acest eveniment și machiaje desprinse din regate înghețate – totul atent selecționat, întocmai că și complexitatea structurală a unui fulg de nea.

Vezi, mai jos, noul ei videoclip!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Jurata de la X Factor are clip nou! Delia s-a TRANSFORMAT în Alchimista Zăpezii în "Fulg"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a venit tocmai din India pentru a vedea cum se petrece Paştele românesc. Reacţia ei când a ajuns pe Transalpina: "Suntem norocoşi"
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x