Kinga Sebestyen a ajutat 3 femei sa slabeasca 63 de kilograme in 2 luni!

Publicat pe 13.01.2017 la 11:46 Actualizat pe 13.01.2017 la 13:05

Trei femei au reușit să slăbească peste 20 de kilograme fiecare cu ajutorul unui program de sport și alimentație sănătoasă.

Trei femei au reușit să slăbească peste 20 de kilograme fiecare cu ajutorul unui program de sport și alimentație sănătoasă, lansat de antrenoarea de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen. În doar două luni, acestea au dat jos în total 63 de kilograme mâncând echilibrat și făcând mișcare pe ghetele Kangoo Jumps, supervizate de un instructor acreditat. Rezultatele sunt uimitoare.

Ana Mihăilă, în vârstă de 24 de ani, a slăbit 22,3 kilograme (de la 122,3 kilograme cât avea înainte) și, pentru că va fi mireasă în luna august a acestui an, va continua programul pentru a mai da jos alte 30 de kilograme.

Mihaela Mititel, în vârstă de 43 de ani, a slăbit 20,9 kilograme (de la 105 kilograme cât avea înainte), și se pregătește acum pentru a sărbători, în luna mai, 25 de ani de căsnicie.

La rândul ei, Ana Maria Țiganciuc, a slăbit 15,9 kg de la 98,6 kg.

Concurentele au reușit astfel să slăbească trei numere la haine, după ce au fost antrenate de Rita Anfimov, din Rădăuți. Cele trei femei au luat parte, în ultimele două luni, în programul Fat Burning by Kinga – Christmas Challenge, dorindu-și să slăbească, până de Crăciun.

În acest program au intrat alte câteva sute de oameni care au reușit fiecare să slăbească între 10 și 15 de kilograme. Cu toții s-au antrenat, în clase speciale Fat Burning, alături de instructorii acreditați de Kinga Sebestyen.

Noul program de slăbit a fost conceput de Kinga pentru a ajuta și pregăti pe cei care vor să slăbească și să arate bine, cu un program sănătos, cu exerciții speciale de Kangoo Jumps și o dietă ușoară. Toți participanții au urmat programul timp de 2 luni, timp în care au slăbit ușor și fără stres, cu voie bună, cu prezenteri Fat Burning by Kinga.

Ana și Mihaela sunt un exemplu de voință. Reprezintă două categorii de vârstă, 20 de ani și 40 de ani, și au dovedit că provocarea de a fi în formă nu ține de vârstă, ci doar de voință și motivație. Ana își dorește să mai slăbească încă 30 de kilograme în perioada următoare pentru ca, în august, la nunta ei, să arate perfect. La nuntă vom face un moment special Kangoo Jumps. Va fi foarte distractiv. Din luna februarie reluăm concursul, așa că cine vrea să se înscrie să trimită email la presenter@fatburning.ro și challenge@fatburning.ro”, declară Kinga Sebestyen.

Kinga a fost premiată, în ultimii ani, pentru programele sale special de slăbit, cel mai celebru fiind Fat Burning.

În articolul

Kinga Sebestyen a ajutat 3 femei sa slabeasca 63 de kilograme in 2 luni!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x